Kötü hocam süri markasız psı fln var bende sonradan gördümNeden hocam? Bende bunu görmüştüm açıkçası gönlüm bundan yanaydı
Kötü hocam süri markasız psı fln var bende sonradan gördümNeden hocam? Bende bunu görmüştüm açıkçası gönlüm bundan yanaydı
Hocam varmıdır bir önerin peki büyük ihtimalle yarın veya salı günü alacağımPsu nun falan güvenilir marka olmamasını geçiyorum hadi onlara eyvallah diyelim hem fiyat öyle ooo çok iyi denecek bi fiyat değil hem de ram i 5600mhz cl46 ilk ddr5 ramlerden aşırı kötüler elde kalanı böyle sistemlerde kitliyolar millete
hemen alacaksan bakayım yoksa fiyatlar çok çabuk değişiyo bütçe hazırsa buluruz ama
www.itopya.com
Hocam şu bilgisayarı alabilirsiniz (tabi bütçe yeterse)Hocam ssd günxellemesi ile buna ne dersin hoşmudur?![]()
ITOPIK V1 / AMD Ryzen 7 5700X / ASUS GeForce RTX 5060 OC Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD /OEM PAKET |ITOPYA.COM
ITOPIK V1 / AMD Ryzen 7 5700X / ASUS GeForce RTX 5060 OC Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD /OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam amd ekran kartından hiç anlamam bu zamana kadar sadece nvidia kullandım renk ayarları vs gibi ayarları oyunlar için yapabiliyomuyuz bu ekran kartındaHocam şu bilgisayarı alabilirsiniz (tabi bütçe yeterse)
![]()
Sinerji PCH Nexus 3D Gigabyte Radeon RX9060XT Gaming OC 16GB Ryzen 5 7500X3D 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji PCH Nexus 3D Gigabyte Radeon RX9060XT Gaming OC 16GB Ryzen 5 7500X3D 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Maalesef bilmiyorum kusura bakmayınHocam amd ekran kartından hiç anlamam bu zamana kadar sadece nvidia kullandım renk ayarları vs gibi ayarları oyunlar için yapabiliyomuyuz bu ekran kartında
O zaman suanki karar sizin önerdiğinizden yana hocam alana kadar başka öneri varsa süper olur dediğim gibi nvidia daha alışık oldugum bir ekran kartı. Birde bluetooth ekipman kullanmak istiyorum , önerdiğiniz pc buna uyumlumudur veya sonradan uydurabşlirmiyiz yardımcı olabilirseniz çok manidar olurMaalesef bilmiyorum kusura bakmayın