Ganyotcu01
80+
- Reaksiyon skoru
- 139
bu paraya bedava alın, ihtiyacınız varsa hiç kaçırmayın son fırsatlar bunlar
Fiyatlarda aniden zamlandı. Bu ay bitmeden bir kart alacağım. En mantıklısı Battle AX kalıyor bana göre.56k bandına baktığımızda daha iyisi yok gibi
battle ax gaming gecesinde 49 k ya düşmüş 2 mi 3 hafta öncemi ne bu hafta gaming gecesini bekle kankaFiyatlarda aniden zamlandı. Bu ay bitmeden bir kart alacağım. En mantıklısı Battle AX kalıyor bana göre.
Bunlar son indirimler gibi duruyor yani bu fiyatlara inen son indirimler tsmc zam yaptı galiba bildiğim kadarıyla veya yapacakAynı Model En Ucuz 55.000 tl şuan baktığım kadarıyla 4.200 tl bir indirimi var pny rtx 5070 ti
![]()
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben 1 senedir son indirimler demiyorum ancak dediğime gidip İnternete yazarsan tsmc nin zam yapacağını görebilirsin1 senedir "bunlar son indirimler"![]()
Tasarımını sevdiysen olur ya bu bütçede tasarım da önemli artıkya para o kadarda önemli değil şekli ve kalitesi çok hoşuma gitti açıkcası pyn de güzel ama 5k daha fazla veririm sevdiğim olur hem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapay zekaya incelettim karşılaştırma yaptırdım gayet serin çalışan bir model olduğunu söylüyor fanları sessizmiş 0rpm moduda varmış heralde
O model tuftan falan daha iyi eğer EPIC X RGB ise dediğinizbunun argbli modeli çok tatli he
Nerde verildi acaba41k ya düştüğünü gördükten sonra pahalı geliyor
Vatanın şu ani indirimlerini diyor hocamNerde verildi acaba