🔥İndirim RTX 5070 Ti 16 GB 50.898 TL

Palit PNY den daha büyük ve kalınlıkları aynı. Tek sff olmayan pny değil.
Yanlış palit'e bakıyosun, gaming pro kalın olan gamingpro-S slim olan, PNY 60mm Palit GamingPro-S 50mm. Biri 3 slot diğeri 2 slot. GPU da uzunluktansa kalın tercih ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni kart ve çok şık ama tabi biraz inceleme görmek lazım. Ben dizaynını çok beğendim şahsen

Yanlış palit'e bakıyosun, gaming pro kalın olan gamingpro-S slim olan, PNY 60mm Palit GamingPro-S 50mm. Biri 3 slot diğeri 2 slot. GPU da uzunluktansa kalın tercih ederim.

Daha yeni kart ve çok şık ama tabi biraz inceleme görmek lazım. Ben dizaynını çok beğendim şahsen
alıp inceleme çekme işi peki hocam :D

bir harfle neler değişiyor :D dikkatsizlik eyw

Arada 6.000 tl var onuda unutmayalım :)
Taksit avantajı olmasa diğerini düşünebilirdim ama 3 taksit şahsen beni zorlar.

bende bunla Igame arasında kaldım hocam Igame daha üst segmentmiş hem
Bende bu modelin tasarımına hayran kaldım ama hem SFF olması hemde soğutması nasıl olur çok bilgim olmamasından diğer modeli tercih etmeyi düşünüyorum

51'e PNY daha iyi olur bundan 5000 lira cebinizde kalsın ikisi de soguk calısır zaten
ya para o kadarda önemli değil şekli ve kalitesi çok hoşuma gitti açıkcası pyn de güzel ama 5k daha fazla veririm sevdiğim olur hem

Taksit avantajı olmasa diğerini düşünebilirdim ama 3 taksit şahsen beni zorlar.

Bende bu modelin tasarımına hayran kaldım ama hem SFF olması hemde soğutması nasıl olur çok bilgim olmamasından diğer modeli tercih etmeyi düşünüyorum
yapay zekaya incelettim karşılaştırma yaptırdım gayet serin çalışan bir model olduğunu söylüyor fanları sessizmiş 0rpm moduda varmış heralde

ya para o kadarda önemli değil şekli ve kalitesi çok hoşuma gitti açıkcası pyn de güzel ama 5k daha fazla veririm sevdiğim olur hem

yapay zekaya incelettim karşılaştırma yaptırdım gayet serin çalışan bir model olduğunu söylüyor fanları sessizmiş 0rpm moduda varmış heralde
Adam akıllı incelemeleri olsa direkt bende iGame olan modele kayarım da düzgün inceleme de yok çok yüksek paralar almışken hangisi daha iyi olacaksa onu almayı düşünüyorum.

Geri