Efootball Oynamayın/Oynattırmayın

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Oyuna 2.5 yıl önce mobilden başlayıp sonrasında pc'ye geçiş yapmıştım. Hesaplamalarıma göre 30.000₺'den fazla para yatırmışım, bir hiç uğruna. Hayır yani dönüp geçmişe bakıyorum ne kadar kendime sövsem az. Götüme don alacak param olmadığı zaman bile borç ala ala para yatırıyordum. 1 saat önce oyunu ağlayarak ve küfürler ederek sildim. Siz siz olun ve P2W bir oyuna özellikle şuan piyasadaki hiçbir futbol oyununa başlamayın. Benden geriye kalan bozuk bir mental ve boşa giden paralar oldu.

Ya kardeşim para verdi Yeni konsol FC26 falan için neyse aldık oturdum başladım oynamaya abi yemin ederim öyle bir taktik ki sanki bilerek oyun mekaniklerini ve yapay zekayı insanların sinir ve psikolojisini bozacak şekilde yapıyolar sonra kaybedince insanı daha çok hırslandırıp daha fazla oyun oynamaya heveslendiriyor. Ben bir süre oynadım grafik olarak , spiker olarak detaylar olarak vesaire güzel de oynanışını ben beğenmedim FIFA nın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi şu oyundan çıktıktan sonra Battlefield da ölüp durmak daha zevkli ve chill geliyor.

Oyuna 2.5 yıl önce mobilden başlayıp sonrasında pc'ye geçiş yapmıştım. Hesaplamalarıma göre 30.000₺'den fazla para yatırmışım, bir hiç uğruna. Hayır yani dönüp geçmişe bakıyorum ne kadar kendime sövsem az. Götüme don alacak param olmadığı zaman bile borç ala ala para yatırıyordum. 1 saat önce oyunu ağlayarak ve küfürler ederek sildim. Siz siz olun ve P2W bir oyuna özellikle şuan piyasadaki hiçbir futbol oyununa başlamayın. Benden geriye kalan bozuk bir mental ve boşa giden paralar oldu.
Dünyanın en boş oyunu diyebilirim abim ve kuzenlerim deli gibi oynayıp bağırıp çağırıyorlar. Benim hesabım bile yok .d

Valla büyük enayilik yapmışsın bizde oynuyoruz ben şimdiye kadar 1 tl bile yatirmadim.

Bu haklı sebepleri gecenin 01:00'inde pizza söylerken sadece bana has sanıyordum. Halk arasında uygulanan bir şeymiş demek ki.
Onu haketmiş gibi görüyorsun insan garip varlık

geçmiş olsun reis hesabı satsan kaç liraya gelir

30K ya temelini attığımız yapay zeka işini hızlandırırdım, yazık olmuş

Allah'a şükür en son p2w oynadığım oyun a101den para üstüyle zula altını aldığım zulaydı. sene 2017 falan

Geri