Bu mouseun olayı nedir acaba ?

Reaksiyon skoru
1,783

İkide bir karşıma çıkıyordu dedim bakayım da mouse un markası hiç bilmiyorum dpi aşırı fazla fiyatı çok yüksek tasarımı da böyle aşırı iyi değil ama kişiden kişiye değişir sizce elinizde 700-800 arası bir para olsa alır mıydınız bu mouse u :D :D

İkide bir karşıma çıkıyordu dedim bakayım da mouse un markası hiç bilmiyorum dpi aşırı fazla fiyatı çok yüksek tasarımı da böyle aşırı iyi değil ama kişiden kişiye değişir sizce elinizde 700-800 arası bir para olsa alır mıydınız bu mouse u :D :D
15000 16500 dpi zaten bu bütçede normal almazdım

Zaten 15000dpi kim kullanabilir ki 4monitörüm falan olsa belki :D

Çok kaliteli bir mouse dur kendileri ama fiyatı artmış geçen seneye göre 500tl gibi bir fiyata almışdı arkadaşım

Dostum ülkemizde çok bilinmeyen bir marka ama globalde bilinen bir marka, Glorious, Zowie gibi bir markadır kendisi.
15000 16500 dpi zaten bu bütçede normal almazdım
DPI'a bakacaksan işimiz var.
En üst seviye sensör var bunda.

Peki sizce mousenin pahalı omlsaı tek dpı seviyesinin yüksek olmasına mı bağlı?

Dostum ülkemizde çok bilinmeyen bir marka ama globalde bilinen bir marka, Glorious, Zowie gibi bir markadır kendisi.

DPI'a bakacaksan işimiz var.
En üst seviye sensör var bunda.
konuyla alakasız ama sen niye pc hediyesini almıyorsun reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr