❌İndirim Bitti! Temu Dijital Fotoğraf Makinesi 532 TL

Alıntıyı görüntüle

Hocam yeryüzünde satılan en ucuz fotoğraf makinesi fiyatında daha ne olması gerekiyor ki görseldekilerde çocuk makinesi
Hocam az mantıklı düşünün onu demiyorum ucuzluk konusunda en ucuz ama indirim değil ben diyorumki rtx 5060 ın ucuzu varmı başka satıcıda yok ama siz diyorsunuz bakın rtx 5050

Hocam az mantıklı düşünün onu demiyorum ucuzluk konusunda en ucuz ama indirim değil ben diyorumki rtx 5060 ın ucuzu varmı başka satıcıda yok ama siz diyorsunuz bakın rtx 5050
Dostum ne uzattın ya haksizsin işte adam 450 TL ye fotoğraf makinesi paylaştı insanlar beğendi hatta kaçırdım diyenler oldu hala neyi kanitlamaya çalışıyorsun yanlış görmüşüm, karistirmisim pardon de bitsin konudan alakasız konuyu uzatıp kirletiyorsunuz
Hayır haklı çıkmaya çalışıp daha da yerin dibine giriyorsunuz uzattikca

Son düzenleme:
Dostum ne uzattın ya haksizsin işte adam bu fiyata iyi bir cihaz paylaştı insanlar beğendi hatta kaçırdım diyenler oldu hala neyi kanitlamaya çalışıyorsun yanlış görmüşüm, karistirmisim pardon de bitsin konudan alakasız konuyu uzatıp kirletiyorsunuz
Hayır haklı çıkmaya çalışıp daha da yerin dibine giriyorsunuz uzattikca
Tamam kral öyledir

Aldıktan sonra beğenmezsek koşulsuz iade oluyor mu? Yoksa elimizde mi kalıyor

tesekkürler cektik

Ekler

• IMG_1148.webp
    IMG_1148.webp
    83.4 KB · Hit: 149
nasıl çekiyor foto atar mısınız birde kuponu nerden istiycez 'temu ile sohbet et' te kupon istedim bildirimlere falan yönlendiriyor

Yok abi yalvar yakar vermiyor kupon 2-3 hesapta denedim 1300 e 130 veriyor.

Geri