Efootball Oynamayın/Oynattırmayın

Dayi yanlis anlamada efootball gibi bir oyuna bırak 30k 100 lira nasıl verdin ya, yanlış anlamada boşa geçmiş bir ömür derim.

30 bine 30 farklı deneyim yaşardın

Oyuna 2.5 yıl önce mobilden başlayıp sonrasında pc'ye geçiş yapmıştım. Hesaplamalarıma göre 30.000₺'den fazla para yatırmışım, bir hiç uğruna. Hayır yani dönüp geçmişe bakıyorum ne kadar kendime sövsem az. Götüme don alacak param olmadığı zaman bile borç ala ala para yatırıyordum. 1 saat önce oyunu ağlayarak ve küfürler ederek sildim. Siz siz olun ve P2W bir oyuna özellikle şuan piyasadaki hiçbir futbol oyununa başlamayın. Benden geriye kalan bozuk bir mental ve boşa giden paralar oldu.
Bari yatırdığın oyunda adam gibi bir şey olsa. E football nedir lan? 30k yı cs ye falan yatırsan en azından canın sıkıldımı satardın. Paranı çöpe atmışsın diyecek bir şey yok.

Oyuna 2.5 yıl önce mobilden başlayıp sonrasında pc'ye geçiş yapmıştım. Hesaplamalarıma göre 30.000₺'den fazla para yatırmışım, bir hiç uğruna. Hayır yani dönüp geçmişe bakıyorum ne kadar kendime sövsem az. Götüme don alacak param olmadığı zaman bile borç ala ala para yatırıyordum. 1 saat önce oyunu ağlayarak ve küfürler ederek sildim. Siz siz olun ve P2W bir oyuna özellikle şuan piyasadaki hiçbir futbol oyununa başlamayın. Benden geriye kalan bozuk bir mental ve boşa giden paralar oldu.
hocam hesabı kullanmıcaksan bana verirsen cok mutlu olurum ve ea kadar para kopegi bi oyun fırmasına bu kadar kaptırmana uzuldum acıkcası

Geri