hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,012
bilmiyom ki o zaman 5 lira 10 lira yatırınca 2 3 hafta kral gibiydim maks 100 atmışımdırKaç lira atmıştın
bilmiyom ki o zaman 5 lira 10 lira yatırınca 2 3 hafta kral gibiydim maks 100 atmışımdırKaç lira atmıştın
30k yı bana ver, ben sana 30 farklı duygu yaşatırım30 bine 30 farklı deneyim yaşardın
Bari yatırdığın oyunda adam gibi bir şey olsa. E football nedir lan? 30k yı cs ye falan yatırsan en azından canın sıkıldımı satardın. Paranı çöpe atmışsın diyecek bir şey yok.Oyuna 2.5 yıl önce mobilden başlayıp sonrasında pc'ye geçiş yapmıştım. Hesaplamalarıma göre 30.000₺'den fazla para yatırmışım, bir hiç uğruna. Hayır yani dönüp geçmişe bakıyorum ne kadar kendime sövsem az. Götüme don alacak param olmadığı zaman bile borç ala ala para yatırıyordum. 1 saat önce oyunu ağlayarak ve küfürler ederek sildim. Siz siz olun ve P2W bir oyuna özellikle şuan piyasadaki hiçbir futbol oyununa başlamayın. Benden geriye kalan bozuk bir mental ve boşa giden paralar oldu.
hocam hesabı kullanmıcaksan bana verirsen cok mutlu olurum ve ea kadar para kopegi bi oyun fırmasına bu kadar kaptırmana uzuldum acıkcasıOyuna 2.5 yıl önce mobilden başlayıp sonrasında pc'ye geçiş yapmıştım. Hesaplamalarıma göre 30.000₺'den fazla para yatırmışım, bir hiç uğruna. Hayır yani dönüp geçmişe bakıyorum ne kadar kendime sövsem az. Götüme don alacak param olmadığı zaman bile borç ala ala para yatırıyordum. 1 saat önce oyunu ağlayarak ve küfürler ederek sildim. Siz siz olun ve P2W bir oyuna özellikle şuan piyasadaki hiçbir futbol oyununa başlamayın. Benden geriye kalan bozuk bir mental ve boşa giden paralar oldu.
EFootball Konami nin değil mi?hocam hesabı kullanmıcaksan bana verirsen cok mutlu olurum ve ea kadar para kopegi bi oyun fırmasına bu kadar kaptırmana uzuldum acıkcası
ea diye okumusum suan farkettımEFootball Konami nin değil mi?
30 bine 30 farklı deneyim yaşardın
30 bine 30 farklı oyun alıp oynardın manasında düşünmüştüm ama yanlış anlaşılmış30k yı bana ver, ben sana 30 farklı duygu yaşatırım