- Reaksiyon skoru
- 45
Alınabilir galiba amazon depo 1 sene garanti veriyordu ama emin değilimEvet. Şimdi geldi zaten.
Alınabilir galiba amazon depo 1 sene garanti veriyordu ama emin değilimEvet. Şimdi geldi zaten.
En kotu iade edilir diye düşünüyorum sorun değil.Alınabilir galiba amazon depo 1 sene garanti veriyordu ama emin değilim
Çok arada kaldim kredi karti ekraninda son anda vazgectim sonra bi daha bakim derken satildi31kSAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şuan sepete ekleniyor sanki amaÇok arada kaldim kredi karti ekraninda son anda vazgectim sonra bi daha bakim derken satildi![]()
Duruyor hala şimdi baktım emin misinÇok arada kaldim kredi karti ekraninda son anda vazgectim sonra bi daha bakim derken satildi![]()
Odeme ekranina gelince bir sorun olustu urun artik yok gibi bir uyari verdi bu kez.Duruyor hala şimdi baktım emin misin
3dk önce bunu yazdım şimdi 31800e aldım sapphireGeçen depoda 31.500e falan sapphire vardı2 gün önce
Amazon depodan kart gelince testlerini yap hocam.3dk önce bunu yazdım şimdi 31800e aldım sapphire
Ben iki hafta oldu alalı amazon depodan nasıl test edeyim şuan sağlam gibiAmazon depodan kart gelince testlerini yap hocam.
Bazı kartlarda üretim hatası olabiliyor o sebeple iade edilmiş olabiliyor. Ben 9070 almıştım üretim hatası vardı.