Ryzen 5 5600 Vs 5600x: Hangi İşlemciyi Almalıyım?

ikinci el piyasasına bakmadım ama sıfırı 10k civarlarında am5 yükseltmek daha mantıklı olmazmı
bütçe varsa kesinlikle daha mantıklı zaten ama yok bana 5700x yeter diyorsan üzücek bir işlemci değil oyun performansında aman aman fark yok ama

ikinci el piyasasına bakmadım ama sıfırı 10k civarlarında am5 yükseltmek daha mantıklı olmazmı
am5 e geçmek daha mantıklı

1.7500f ler 2.elde bedavaya gidiyor ram fiyataları yüksek oldugu için 2.elde satılmıyor

2. anakartları sıfır olarak b65b850 ler daha uygun kampanyalar ile

tek handikap ram biraz bütçe eklersne zaten güncellemiş oluyorsun pc ni

2.El AMD Ryzen 7 5700X Alabilirsin .

cs valo oynuyorsan çok fark var normal oyunlar ise o paraya değicek bir upgrade değil 5 10 fps
çok yüksek aman aman oyun oynamıyom zaten çoğunlukla valo bide arada ets asetto felan
valoda güzel fps alsam bide oyunları orta ayarlarda felan kasmadan oynasam yeter bana

çok yüksek aman aman oyun oynamıyom zaten çoğunlukla valo bide arada ets asetto felan
valoda güzel fps alsam bide oyunları orta ayarlarda felan kasmadan oynasam yeter bana
5600 valorant cs gibi oyunlarda 5500 ü eziyor geçiyor yarışamaz bile. 5600 o açıdan mutlu eder seni

ikisi de aynı işlemci ucuz olanını al

şuan ryzen 5 5500 ile 4060 kullanıyorum işlemci güncel oyunlar içinde düşük kaldığı için yükseltmek istiyorum.5600 la 5600x arasında kaldım 1500tl ye yakın bir fiyat farkı var sizce bu fiyat farkı için 5600x alınır mı?
5600 6k
5600x 7.5k
16 gb ram kullanıyorum rami yükseltmek pahalı geldiği için işlemciye yöneldim sizce ne yapmak mantıklı
Tartışmasız rami yükselt 5600 ile x arasında 5 fps oynamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4800 tl ye ikinci el ryzen 5 5600 var elden teslim şekilde alabilirim almak mantıklımı veya alırsam neye dikkat etmem lazım
2.el alma her hafta incehesapta 5.2e düşüyor zaten

elimdekileri kaça satabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

am5 geçip ryzen5 5700f almak dahamı mantıklı olur
bütçe varsa kesinlikle daha mantıklı kardeşim

gerek yok kardeşim o kadar maceraya girip masraf yapmana. oynadığın oyunlar zaten online oyunlar l3 önbelleği 32mb olan r5 5600 senin r5 5500'le arasındaki farkı zaten fazlasıyla hissettirecek 4-4.5 arasına 2. elde sağlam bulursan al kullan 5700x işine falan girme ddr5 işine hiç girme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,342
Üyeler
201,465
Son üye
Sarıtağ
Geri