50cc Motosiklet Hakkında Yardım ?

bir de alacağım marka model çok önemli mi ? yani arabalarda eski model pejo çok elektronik arızası vardır . mondial şöyledir falan gibi bir şey var mı yoksa kendime uygun , tipini beğendiğim bi tanesini alayım mı
Tipe kesinlikle bakmayın hocam çok aldatıcı olur sizin için, LT50 PRO PLUS olan modeli bütçenize denk getirirseniz yapabileceğiniz en mantıklı hareket bu olur hem 50/125 sigortadan ehliyetten muaf hemde çoğu 50cc de olmayan su soğutmalı sistemiyle şehirler arası bile yol yaparsınız (otobanları kullanmadan)

Tipe kesinlikle bakmayın hocam çok aldatıcı olur sizin için, LT50 PRO PLUS olan modeli bütçenize denk getirirseniz yapabileceğiniz en mantıklı hareket bu olur hem 50/125 sigortadan ehliyetten muaf hemde çoğu 50cc de olmayan su soğutmalı sistemiyle şehirler arası bile yol yaparsınız (otobanları kullanmadan)
hocam rks biraz bütçemi aşıyor uzun kullanım için bakmıyorum hocam kısa süreli götürse yeterli 7-8 ay

hocam rks biraz bütçemi aşıyor uzun kullanım için bakmıyorum hocam kısa süreli götürse yeterli 7-8 ay
o zaman sıfıra yakın bir 50 cc alabilirsiniz, 7-8ay sorunsuz götürür getirir diyemem her an herşeyi yapabilir 50cc motosikletler güzel yanı satması zor olduğu için alırken iyice fiyatı öldürebiliyorsunuz ancak satarken de bir hayli sizi zorlayacak.

o zaman sıfıra yakın bir 50 cc alabilirsiniz, 7-8ay sorunsuz götürür getirir diyemem her an herşeyi yapabilir 50cc motosikletler güzel yanı satması zor olduğu için alırken iyice fiyatı öldürebiliyorsunuz ancak satarken de bir hayli sizi zorlayacak.
aslında dönünce kalıcı da kullanabilirim ama bütçe çıkmıyor maalesef 90kya falan dediğiniz rks var alabiliyorsam onu almaya çalışıcam . alamazsam model önerebilir misiniz daha uygun bir tane

Dostum otoyol denilen yerler paralı olan YEŞİL tabelalı yollar. Genelde 3-4 şeritli olur.

Burada 50cc yasak
tabelası
IMG_3134.webp

Senin bahsettiğin %90 sehirler arasi normal yol. Konum atarsan daha iyi anlasilir.

Kask icinse motomax web sitesine gir oradan begendiklerine bakanilirsin. 3-5 model sec buraya tekrar sorarsın.

canına kastın mı var arkadaşım 50lik motorla otobana falan çıkma

Kask icinse motomax web sitesine gir oradan begendiklerine bakanilirsin. 3-5 model sec buraya tekrar sorarsın.
baktım hocam güzel modeller var bir tane alırım alacağım zaman teşekkürler .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

canına kastın mı var arkadaşım 50lik motorla otobana falan çıkma
hocam otoban değil otoyol . 7km gidicem sadece daha mantıklı geliyor otobüstense

baktım hocam güzel modeller var bir tane alırım alacağım zaman teşekkürler .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam otoban değil otoyol . 7km gidicem sadece daha mantıklı geliyor otobüstense
otoban ile otoyol aynı şey hocam ne farkı var

otoban 3+ şerit otoyol 2şerit diye yorumluyorum kafamda :D . ne diyorsunuz durumuma
bizde var böyle aynı anlama gelen kelimeleri farklı anlamda kullanma işi sıkıntı yok otoyol ve ya otobanda 50cc motor kullanılmaz belirli bir hız limiti var o yolların senin motosikletin belirli bir hızın üstüne çıkabiliyor olsa dahi 50cc motorun otobana girişi yasak ben bunu 80cc yaptırdım falan deme temelli tosunu yersin o durumda 8 ayın kalmış otobüsle devam hocam ehliyete yazıl bir tane 125cc altai tankı al bak keyfine ya da fark dersleri al sadece 125lik için

bizde var böyle aynı anlama gelen kelimeleri farklı anlamda kullanma işi sıkıntı yok otoyol ve ya otobanda 50cc motor kullanılmaz belirli bir hız limiti var o yolların senin motosikletin belirli bir hızın üstüne çıkabiliyor olsa dahi 50cc motorun otobana girişi yasak ben bunu 80cc yaptırdım falan deme temelli tosunu yersin o durumda 8 ayın kalmış otobüsle devam hocam ehliyete yazıl bir tane 125cc altai tankı al bak keyfine ya da fark dersleri al sadece 125lik için
hocam @Era. arkadaş her gün çıkıyormuş otoyola yapay zeka da yasak değil diyor . Doğru diyorsun 8 ay dayanılır uzun bir süre değil ama kullansam işime gelecek bayağı

Geri