Valla bu hoca ile biraz ışık var gibi ama tabi bakalım sezon açılana kadar nasıl transferler bizi bekliyor. Doğru yerlere iyi transferler çok fark yaratır...
Para tuzağı. Dişini nasıl fırçalaman gerektiğini biliyorsan iyi bir fırçanın yerini hiçbir şey tutmaz. Ayrıca dip ipi ve gargara kullanmakta diş sağlığı...
Maç Sonucu: Midtyjlland: 0 - 2 : Beşiktaş
Beşiktaş ikinci yarıda ki performansı ile rakibi zorlayarak 10 kişi kalmasını sağladı. Rakibe uzun süre baskı...
Hocam benim arkasında duracağım üç markayıda yazdım... Toshiba, Diakin ve Mitshubishi Elektric...
Daikin klimalarda indirim vardı bazı modellerde bir bayi...
Evet koşmak dikkatini ve ruh haline iyi gelebilir ama bunu geçici bir kaç deneme ile sınırlayamazsın. Sürekli oalrak denemen ve çabalaman gerekiyor. Çaba...
Konsantrasyon bozukluğun olabilir. Ama sana psikolojik olarak birkaç şey anlatmak istiyorum.
Beynimizin çalışma prensibi biraz basittir ve genelde kolay...
Yalıtım iyiyse bence 24.000 çok gereksiz. Hele Daikin, Toshiba ve Mitshubshi gibi bir klima alırsa 12.000btu bile yeter. Diğer markalarda da en fazla...
Zaten bu takımı bu kadro ile bile yenmemiz lazım. Yani Beşiktaş yedekleri ile bile Play-Off'a kalmalı. Trossard'ın kural gereği oynayamayacak olmasıda çok...