Ben oral-b'nin elektrikli diş fırçasını kullanıyordum . Diş etlerimi tahriş etti , dişlerimi titretmesinden dişlerim ağrıdı .Dönerken diş etime değmesin diye diplere giremedim vs . Şuan normal kaliteli bir diş fırçası kullanıyorum . Çok güzel temizliyor .Dostlar elektrikli diş fırçası istiyorum, uygun kaliteli fiyat performans ne önerebilirsiniz.
Bende var çok bir olayı yok, şimdi olsam almazdım. Ama illa alacaksan 2k'dan fazla verme.Dostlar elektrikli diş fırçası istiyorum, uygun kaliteli fiyat performans ne önerebilirsiniz.
niye? gayet işe yarar bir alet.Dostum paran cebinde kalsın derim.
niye? gayet işe yarar bir alet.
Bende var çok bir olayı yok, şimdi olsam almazdım. Ama illa alacaksan 2k'dan fazla verme.
Ben oral-b'nin elektrikli diş fırçasını kullanıyordum . Diş etlerimi tahriş etti , dişlerimi titretmesinden dişlerim ağrıdı .Dönerken diş etime değmesin diye diplere giremedim vs . Şuan normal kaliteli bir diş fırçası kullanıyorum . Çok güzel temizliyor .
aynen öyleİyi temizler ya da temizlemez orasını bilemem ama diş hekimleri genel olarak daha iyi temizlediklerini söylüyor. Benim içinse cidden kolaylık oldu. Normal fırçayla fırçaladığında bazen üşenip az fırçalıyordum ki cidden elimi kaldıracak halim kalmıyordu. Bunda ise sağa sola geç yeter gerisini o hallediyor.
Para tuzağı falan diyenler olmuşta o kadar pahalı bir şey değil 1000-1500 arası oral-b ler var ve başlıkları ortalama 100-200 tl arası. Bugün bir diş fırçası da zaten bu fiyatlarda.
3 senedir d100 modeli var hala şarj konusunda sıkıntı çekmiyorum ve hala ortalama 1 hafta gidiyor.
soyle bi cope atmalık 10k paran varsa oral-b alDostlar elektrikli diş fırçası istiyorum, uygun kaliteli fiyat performans ne önerebilirsiniz.
Hocam normalde günde 2-3 kere fırçalarım ama normal diş fırçasıyla beceremiyorum sanırım, 1 aydır dişçideyim, dolgu kanal tedavisi vesaire. birdaha bu zahmeti çekmek istemiyorumDostum paran cebinde kalsın derim.
normal diş fırçası önerinşz var mıPara tuzağı diş ipi kullanmadığin sürece hertürlü dişinde çürüyor
fırçalama tekniğini sorucsm dişçime yarınPara tuzağı. Dişini nasıl fırçalaman gerektiğini biliyorsan iyi bir fırçanın yerini hiçbir şey tutmaz. Ayrıca dip ipi ve gargara kullanmakta diş sağlığı için çok önemli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum dostum. Para tuzağı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum fırçalama tekniği doğru olduktan sonra fırçadan daha iyisi yok. Diğerleri para tuzağı.
Link atabilir misiniz?İyi temizler ya da temizlemez orasını bilemem ama diş hekimleri genel olarak daha iyi temizlediklerini söylüyor. Benim içinse cidden kolaylık oldu. Normal fırçayla fırçaladığında bazen üşenip az fırçalıyordum ki cidden elimi kaldıracak halim kalmıyordu. Bunda ise sağa sola geç yeter gerisini o hallediyor.
Para tuzağı falan diyenler olmuşta o kadar pahalı bir şey değil 1000-1500 arası oral-b ler var ve başlıkları ortalama 100-200 tl arası. Bugün bir diş fırçası da zaten bu fiyatlarda.
3 senedir d100 modeli var hala şarj konusunda sıkıntı çekmiyorum ve hala ortalama 1 hafta gidiyor.