24000 Btu Klima Önerisi F/P Kaliteli Ürün Önerisi

f2r_ahmet

80+
Reaksiyon skoru
7
24 Metrekare salonumuz var yerden tavana olan yüksekliği 275cm son kat ve %60a yakın güneş görüyor 2 hafta önce dış cephe yalıtımı yaptık
2 encere ve 1 balkonu var hangi klimayı önerirsiniz

Yalıtım iyiyse bence 24.000 çok gereksiz. Hele Daikin, Toshiba ve Mitshubshi gibi bir klima alırsa 12.000btu bile yeter. Diğer markalarda da en fazla 18.000btu öneririm. Yani 24.000 yazık günah boşa elektirik parası ödersin. Daikin klimalarda kampanya vardı en son bi araştır derim.

Yalıtım iyiyse bence 24.000 çok gereksiz. Hele Daikin, Toshiba ve Mitshubshi gibi bir klima alırsa 12.000btu bile yeter. Diğer markalarda da en fazla 18.000btu öneririm. Yani 24.000 yazık günah boşa elektirik parası ödersin. Daikin klimalarda kampanya vardı en son bi araştır derim.
18.000lik önerebilceğiniz klimalar varmıdır

Hocam benim arkasında duracağım üç markayıda yazdım... Toshiba, Diakin ve Mitshubishi Elektric...

Daikin klimalarda indirim vardı bazı modellerde bir bayi arayıp konuşursanız ortalama bir klima fiyatında dünyanın en iyi üç markasından bir tanesi sizin olmuş olur. Ben yazlıkta yaşıyorum indirimdeydi 3 tane Daikin aldım süper fiyata hemde.

Geri