Bilgisayarımı 1-2 Parça ile Yükseltebilirmiyim?

odemirel0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Radeon RX 6600 Pulse 8GB
AMD Ryzen 5 5600x
Asus PRIME B450M-K
Crucial Ballistix 2x8GB 3200MHz cl16
Apacer panther 240gb ssd
Seagate 1TB Barracuda hdd
gamegaraj 550w psu
işlemciyi 3 3100 den güncelledim- ekran kartınıda inno3d 1660 dan

bazen oyunlarda donma kasma yapıyor sistem güncelleyebileceğim bi parça varmıdır.
sistemi 2020 de almıştım.

Donma kasma dediğin nedir? Ramleri 16x2 yapabilirsin ekran kartını 9070xtye kadar guncelleyebilirsin psu yukseltebilirsin bütçene göre

Donma kasma dediğin nedir? Ramleri 16x2 yapabilirsin ekran kartını 9070xtye kadar guncelleyebilirsin psu yukseltebilirsin bütçene göre
hafif saniyelik takılmalar oluyor birde geçenlerde 2-3 defa forza horizan 6 oynarken bilgisayar kendi kendine yeniden başlattı

Psu n yetersiz geliyor olabilir occt power testi yapar mısın

Power test yapmayı deneyin. Ssd sağlığı da düşmüş olabilir. Oyunlar hdd ye kurulu ise donma kasmaya sebep olabilir. Psu ve ssd yükseltme yapılabilir.

Power test yapmayı deneyin. Ssd sağlığı da düşmüş olabilir. Oyunlar hdd ye kurulu ise donma kasmaya sebep olabilir. Psu ve ssd yükseltme yapılabilir.
1000199750.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5dk oldu hepsi 100 de 100 bi kapanma olmadı hdd den kaynaklımı acaba

Senin durumunda önceliğim M2 SSD olurdu, ileride gpu yükseltmeyi düşünüyorsan beraberinde psu da değişebilirsin

Senin durumunda önceliğim M2 SSD olurdu, ileride gpu yükseltmeyi düşünüyorsan beraberinde psu da değişebilirsin
ilk m2 ssd alıp daha ilerleyen zamanlarda olmazsa biraz birikim yapıp yeni kasaya geçebilirim olmazsa ddr5 li felan

Radeon RX 6600 Pulse 8GB
AMD Ryzen 5 5600x
Asus PRIME B450M-K
Crucial Ballistix 2x8GB 3200MHz cl16
Apacer panther 240gb ssd
Seagate 1TB Barracuda hdd
gamegaraj 550w psu
işlemciyi 3 3100 den güncelledim- ekran kartınıda inno3d 1660 dan

bazen oyunlarda donma kasma yapıyor sistem güncelleyebileceğim bi parça varmıdır.
sistemi 2020 de almıştım.
Bütcen ne kadar ?

disklerden olabilir; CrystalDiskInfo veya Hard Disk Sentinel ile disk durumlarına bakıp test ettin mi hiç

ilk m2 ssd alıp daha ilerleyen zamanlarda olmazsa biraz birikim yapıp yeni kasaya geçebilirim olmazsa ddr5 li felan
PSU ve GPU yükseltmesiyle günümüzde ve önümüzdeki senelerde çok rahat o sistemle ilerlersin. Tabii kullandığın alanlara bağlı

Bütcen ne kadar ?
şuan için çok yok 5-6k belki ssd için ama 2-3 aya toparlarsam kendimi o zaman tekrar bakacağım hala oyun aşkım durursa birde .d

disklerden olabilir; CrystalDiskInfo veya Hard Disk Sentinel ile disk durumlarına bakıp test ettin mi hiç

PSU ve GPU yükseltmesiyle günümüzde ve önümüzdeki senelerde çok rahat o sistemle ilerlersin. Tabii kullandığın alanlara bağlı
crystaldiskinfo indirmiştim şimdi ona bakacağım reisim

1000199752.webp
1000199751.webp

ikiside iyi görünüyor çözemedim valla

Son düzenleme:

olay günlüğünde 4 hata var işlemci ve ram arasındaki veri iletişiminde voltaj/frekans uyuşmazlığı var diyor gemini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,855
Üyeler
200,530
Son üye
dkilinc

Geri