Bilgisayarımı 1-2 Parça ile Yükseltebilirmiyim?

olay günlüğünde 4 hata var işlemci ve ram arasındaki veri iletişiminde voltaj/frekans uyuşmazlığı var diyor gemini
Disklerde belirgin, ciddi bir sorun gözükmüyor. Gemininin dediği şeylerde pek bilgim yok :D
Önceliği yine M2'ye ver bence, sistemin genel hız ve performansında hissedilebilir fark olur.

Harici olarak windows+shift+s yapıp alan seçerek bir nevi kısmı ss alabilirsin, buranın metin yazma bölümüne de ctrl+v ile yapıştırırsan otomatik ss gelir. Telefondan çekip aktarmakla uğraşmazsın :)

Disklerde belirgin, ciddi bir sorun gözükmüyor. Gemininin dediği şeylerde pek bilgim yok :D
Önceliği yine M2'ye ver bence, sistemin genel hız ve performansında hissedilebilir fark olur.

Harici olarak windows+shift+s yapıp alan seçerek bir nevi kısmı ss alabilirsin, buranın metin yazma bölümüne de ctrl+v ile yapıştırırsan otomatik ss gelir. Telefondan çekip aktarmakla uğraşmazsın :)
win shift s denedimde olmadı bi türlü mecbur öyle yağtım kusura bakma .d
1tb yada taksitli 2tb lık alsam daha götürür o zaman bu sistem beni

Radeon RX 6600 Pulse 8GB
AMD Ryzen 5 5600x
Asus PRIME B450M-K
Crucial Ballistix 2x8GB 3200MHz cl16
Apacer panther 240gb ssd
Seagate 1TB Barracuda hdd
gamegaraj 550w psu
işlemciyi 3 3100 den güncelledim- ekran kartınıda inno3d 1660 dan

bazen oyunlarda donma kasma yapıyor sistem güncelleyebileceğim bi parça varmıdır.
sistemi 2020 de almıştım.
Rx6700xt ye geçebilirsin. Direk rahatlatır seni.

şuan için çok yok 5-6k belki ssd için ama 2-3 aya toparlarsam kendimi o zaman tekrar bakacağım hala oyun aşkım durursa birde .d
senin yerinde olsam m2 ve psu değiştirmeye bakardım. Oyunlarda drop yemenin birçok sebebi olabilir. Driver vs güncel olmayabilir ya da bir eski sürüme geçersen düzelebiliir. windwosun otomatik sürücü yükleme özelliği vardı tam hatırlamıyorum ismini onu kapatmayı deneyebilirsin. bios ve chipset güncelle. bunların hepsini yaparsan düzelecektir bence. Kişisel bir tavisye sonu 2 ile biten en güncel driverı kurmalısın bence.

Sen bilirsin. Anakart giriş seviye olmasın. Tam boy atx öneririm. Ram 32gb iyidir. Ddr5 alacaksan tek parça al.

win shift s denedimde olmadı bi türlü mecbur öyle yağtım kusura bakma .d
1tb yada taksitli 2tb lık alsam daha götürür o zaman bu sistem beni
estağfurullah kusurdan değil sana kolaylık olur diye dedim, ekran alıntı aracı da vardı galiba windows'ta
evet kullanım alanlarına göre rahat götürür, 2tb bütçeyi biraz zorlayabilir bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,733
Üyeler
201,014
Son üye
apalutcaifiuk

Geri