derivative
80+
- Reaksiyon skoru
- 143
Malatya’dan güzelde yok ya başka şehirde yaşayamam yüksek ihtimalMalatyayi malatyalidan başkası sevemez. Annelerin çirkin oğulu sevdiği gibi.
Para olsa bal gibide gider yaşarım valla Çanakkalede ıssız sahil kenarı müstakil bir ev alır kapının önüne domates biber eker hergun menemen yapıp yerim. Neyse eninde sonunda Malatyada ölecez gibi 3 defa arka kapıyı kurtardık 4. Rauntu bekliyoruzMalatya’dan güzelde yok ya başka şehirde yaşayamam yüksek ihtimal
Gerçekten 1 tl'ye mi aldın?Cok tesekkur ederim hocam watch 6 classic icin kordon alacaktim cok iyi denk geldi
Para olsa bal gibide gider yaşarım valla Çanakkalede ıssız sahil kenarı müstakil bir ev alır kapının önüne domates biber eker hergun menemen yapıp yerim. Neyse eninde sonunda Malatyada ölecez gibi 3 defa arka kapıyı kurtardık 4. Rauntu bekliyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten 1 tl'ye mi aldın?
elazıgdakini tel ile ben cektim :dTelefonla aradım satmadılar. Elaziga gidip alsam git gel 600 tl
3 ben kullancam 6sını hediye edicem 4 tane kalıyor almak istiyene satarım![]()
![]()
![]()
konu sahibine teşekkürler
Bize denk gelen sekreterlerde sıkıntı var demek kitel ile veriyodu
elazıgdakini tel ile ben cektim :d
Seni bu açgözlülüğe teşvik eden neydi acaba çok merak ettim.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
konu sahibine teşekkürler
3 ben kullancam 6sını hediye edicem 4 tane kalıyor almak istiyene satarım
acıklama yazdım oraya ama okursan tabiiSeni bu açgözlülüğe teşvik eden neydi acaba çok merak ettim.
vall toplasan 10 sekreter anca var bazısı kıl dogrudurBize denk gelen sekreterlerde sıkıntı var demek ki
Okudum hala fikrim değişmediacıklama yazdım oraya ama okursan tabii
20 stok oldugunumu dusunuyosun ciddenOkudum hala fikrim değişmediDostum ülkede 20 stok vardı herhalde toplasana yarısından fazlasını sen almışsın. Birer birer de değil toplu herhalde. Anlam veremediğim hepsinde tükenmek üzere yazıyordu tek mağazada o kadar ürün nasıl denk geldi?
Saymadım teker teker lafın gelişi senin fazla aldığını ima etmek için söyledim de, neyse hayırlı olsun20 stok oldugunumu dusunuyosun ciddenkomikmis +100 civarı vardı rahat