🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

3.000 TL'ye Varan Tasarruf Icin Geri Sayim Basladi! 1 Agustos itibariyla 12 Aylik Pesin Odemede Indirimli Fiyat Firsati kampanyamizin fiyati 699,90 TL'den 749,90 TL'ye guncelleniyor. 31 Temmuz'a kadar kampanyani yenile, aylik 699,90 TL'den fiyatini 12 ay boyunca sabitle ve tasarruf firsatini kacirma!
950tl yaptılar normal paketi bir de hızı 7 aydır 75i geçmiyor yoğunluk bahanesiyle ben de iptal edebildim sonunda... superonline varsa geçin 800tl 1gbps veriyorlar

950tl yaptılar normal paketi bir de hızı 7 aydır 75i geçmiyor yoğunluk bahanesiyle ben de iptal edebildim sonunda... superonline varsa geçin 800tl 1gbps veriyorlar
Fiber Yok Bende Olsa Yinede Türknet Kalırım Tahüt İle Uğraşılmaz .

Yıllık : 9600 TL İyi Gibi Gözüküyor

Türknetin Yıllığı Kaça Geliyor Acaba 1000 Megabit'te ?
Türknet sabit fiyat diye adam tokatlıyor. Süperonline ın altyapısının hepsi fiber olduğu için Türkiye geneli 1000 verebiliyor. Türknet altyapı getirsin diye 100mbit vdsl kullanan insanlar var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türksat genel manada fiyatının hakkını veren sayılı firmalardan
He birde türknet var işte
Kablonet de güzel ama keşke heryerde kendi altyapısı olsa.

Türknet sabit fiyat diye adam tokatlıyor. Süperonline ın altyapısının hepsi fiber olduğu için Türkiye geneli 1000 verebiliyor. Türknet altyapı getirsin diye 100mbit vdsl kullanan insanlar var.
Türkcell VDSL Mi Kullanayım :)

Kablonet de güzel ama keşke heryerde kendi altyapısı olsa.
Evet be hocam kablonet bence en babası

İlla iteleyecekler o çirkin kutuyu bize he
Modemin haclenebilirmi diye bak bence

Türkcell VDSL Mi Kullanayım :)
Paran varsa türksat kullan reis

kısa vadeli mantıklı seçenek netspeed, 3 ay sonrası için benim de fikrim yok :D
Fiber Yoksa Tahütlüye Bulaşılmaz .

10 ağaç muz var 1000 mbit 800tl
2 ağaç muz var 1000 mbit 700tl peşin ödeyebiliyorsun. 2 ağaç muza erişmek daha zor.
Benim Muz Ağacım Bile Yok 1000 Megabit Nasıl Alayım 😅

Fiber Yoksa Tahütlüye Bulaşılmaz .

Benim Muz Ağacım Bile Yok 1000 Megabit Nasıl Alayım 😅
Aynı durum arkadaşlarım içinde geçerli Türknet internet getirsin diye 100mbit vdsl e bir dünya para veriyorlar. Bir. Umuttur yaşamak.

Geri