100 Bin TL Bütce'ye Laptop Önerisi ?

strivetr

80+
Reaksiyon skoru
1

Selamünaleyküm Max 100 k bütçem var bu fiyat bandında en mantıklı bu modeli buldum (Lenevo Hp ASUS MSI tarafında) Acer, Gamegaraj Casper markalı bilgisayarlara bakmıyorum yukardaki markalardan baktıgımda en mantıklı bu cihazı buldum performans olarak. Cihazın bilinen bir kroniği veya ısınma sorunu gibi sorunları varmı Bilen kişiler aydınlatırsa sevinirim başka önerileriniz varsa atabilirsiniz (yukardaki markalar dahilinde)

lenovo legion guzel. ben acer predator kullanıyorum nıtroya degıl ama predator serısıne bakabılırsın . i9 14900 tavsıye etmıyorum kesınlıkle. cekırdek peformansı dusuk. ultra serısıne bakmalısın

bende bunun 64gb ram ve 5070ti modelı var . sogutması ve işlemcisi harıka . tavsıye ederım kafan rahat eder.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğin modeli atabilirmisin

sıvı metal sogutma ıle cok fark yaratıyor .

bende bunun 64gb ram ve 5070ti modelı var . sogutması ve işlemcisi harıka . tavsıye ederım kafan rahat eder.

Şuna ne dersin

Şuna ne dersin

işlemci ve ekran konusunda geri ekran kartında önde. ıkı cıhaz arasında sogutmada cıddı fark var . ben kullandıgım ıcın tecrubeme dayanarak yıne de acer predator dıyorum.

işlemci ve ekran konusunda geri ekran kartında önde. ıkı cıhaz arasında sogutmada cıddı fark var . ben kullandıgım ıcın tecrubeme dayanarak yıne de acer predator dıyorum.
hocam sizin kullandığınız laptopun linki var mı

Şuna ne dersin

Bu daha mantıklı 5070 e 70 binden fazla verilmez.

2.5K ekran ve 5070 8 GB VRAM yeni AAA oyunlarda çok yetersiz kalır alınmaz, yoksa güzel laptop.
Şuna ne dersin

Ek olarak monitör ile kullanacaksanız yapıştır geç.

Bu daha mantıklı 5070 e 70 binden fazla verilmez.
Hocam

ince hesapta 2k çözünürlükte olanı varmış

2.5K ekran ve 5070 8 GB VRAM yeni AAA oyunlarda çok yetersiz kalır alınmaz, yoksa güzel laptop.

Ek olarak monitör ile kullanacaksanız yapıştır geç.

fakat bununda taksit seçeneği sıkıntılı

fakat bununda taksit seçeneği sıkıntılı

Attığınız iki modelin de model numarası aynı ekranlarının farklı olmaması lazım. Bu linklerden biri yanlış bilgi veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,156
Üyeler
200,297
Son üye
eupdai

Geri