46 Bin TL'ye PC Alıyorum İlk PC M Olcak O Yüzden Fikir İstiyorum ?

hangi sisteme bu parayı verirsin reis önerin var mı
reis işlemci bence amd kullan bir de hangi oyunları oynuyorsan ne için kullanıcaksan ekran kartını vram i ona göre al hikayeli oyun oynayacaksan artık 8gb çok da iyi olmayabilir ama yeterli sayılır ayrıca bu akşam inci hesap gaming gecesi indirimi var orayada bakmanı tavsiye ederim

reis işlemci bence amd kullan bir de hangi oyunları oynuyorsan ne için kullanıcaksan ekran kartını vram i ona göre al hikayeli oyun oynayacaksan artık 8gb çok da iyi olmayabilir ama yeterli sayılır ayrıca bu akşam inci hesap gaming gecesi indirimi var orayada bakmanı tavsiye ederim
reis gaming gecesinde bu fiyatlarda ben pc göremedim eğer dediğin gibi var oluyor mu ben çok da takip etmedim açıkçası ama

RAM'i 32 yaparsa rahat tamamlar çok da dert değil 8GB VRAM olması.

oeası öyle zaten kral ama artık ekran kartı vram de önemli boyuta geldi
Tabii ki VRAM önemli. Öncelikle hangi tür oyunlar oynanacak ona karar kılmak lazım. Eğer AAA kalite oyunlar değil de daha çok rekabetçi oyunlar oynanacaksa 1080p için yeterli olacaktır.

ssdyi 1 tb rami 32 yaptım fiyat 58k oldu ikinci el düşüncen yoksa çok alternatif göremiyorum,belki bu sistemin rtx5060lısına bakabilirsin araştırıp fiyatı daha uygun olucaktır. gaming gecesini bekle belki bişiler düşer

hocam toplamaktan anlarım ve acelesi yok derseniz forumda takılın parça parça fırsat kovalayarak alın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,988
Üyeler
201,087
Son üye
Meybıll

Geri