Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Kral şu siteye bir ayar çeksen mükemmel olur ya türkçe karakterler yok hizalamalar yamuk falan yarım saatini alır maksimum. + Tüm haftalarda ara özelliğinin arama yapmadan kategori seçmeden direkt bütün ürünleri listelemesi lazım bu haliyle pek işlevli olmuyor.
mobil kötü ama türkçe karakterlerde sıkıntı yok bende gözüküyor tüm haftalarda arama default olmaması gerekiyor butona tıklayınca aramada sorun yok diye biliyorum ama bakarım tekrardan.

mobil kötü ama türkçe karakterlerde sıkıntı yok bende gözüküyor tüm haftalarda arama default olmaması gerekiyor butona tıklayınca aramada sorun yok diye biliyorum ama bakarım tekrardan.
Aramada problem yok ama arama yapmak gerekiyor bu özelliği direkt bütün haftaları görüntüle tarzı bir şekilde seçildiğinde her durumda bütün haftaları görüntüleyen bir hale getirsen daha kullanışlı olur. Ama bayağı kullanışlı site eline sağlık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• 1785512263185.webp
    1785512263185.webp
    61.3 KB · Hit: 108
  • 1785512381872.webp
    1785512381872.webp
    98.5 KB · Hit: 104
site iyiymiş yeni görüyorum ben, ordan takip ederiz geçmişleri, eline sağlık

sunucuyu güncelleyip restart attım site aktif eklenmesini istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz çalışıyor sorunsuz diye ekstra müdahele etmedim uzun zamandır.
Hocam baktım siteye şimdi ne işe yarıyor tam olarak site anlatır mısınız

sitede sadece gaminggecesi indirimleri logları mı bulunuyor?
evet bu senenin 10. haftasından beri tutuyorum
Hocam baktım siteye şimdi ne işe yarıyor tam olarak site anlatır mısınız
gaming gecesine gelmiş ürünler ve fiyatlarını tutuyor fiyat yeşil yazıyorsa daha önce ya aynı fiyata ya da o zamana kadarki en düşük fiyat olduğunu belirtiyor kırmızı yazıyorsa fiyat daha önce daha ucuza geldiğini gösteriyor. saat 10 dan sonrada en yüksek indirim oranından en düşüğe doğru sıralama yapıyor yani incehesap kendi sitesinden daha okunaklı hale geliyor.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Ramler düzgün bir fiyata gelirse almayı düşünüyorum CL30-36-38 çok bir fark olmaz herhalde değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,612
Üyeler
200,457
Son üye
cpt.srabya

Geri