🔥İndirim Kaçırma | NZXT H Series H7 Flow (2024) Cm-H72fw-01 Beyaz Kasa | 2999 TL

Gopnik

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,730
sipariş verdikten sonra desteğe yazsam siyah rengini gönderirler mi acaba? çok zor ama şansımı denesem mi :D

Beyler Bu Fiyata 420 MM Kasayı Zor Bulursun Üstelik NZXT Beyaz Bir Kasaysa Epey Bir Zor Bulursun Yumulun Bence .

Stok 17 Adet Gözüküyor .

Poweri olmayan boş metal yığınına 3.000 tl vermek yani bilemedim sırf beyaz diye şu renk takıntısını anlamıyorum sanki hergün fotoğrafını çekiyorsunuz . Senle alakası yok hocam

sipariş verdikten sonra desteğe yazsam siyah rengini gönderirler mi acaba? çok zor ama şansımı denesem mi :D
imkansız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Poweri olmayan boş metal yığınına 3.000 tl vermek yani bilemedim sırf beyaz diye şu renk takıntısını anlamıyorum sanki hergün fotoğrafını çekiyorsunuz . Senle alakası yok hocam
Kasa fiyatı ne kadar olmalı 1k falan beklemiyorsunuz herhalde :D

Boş Teneke Diyorsun Hocamda Bu Fiyata 420 MM Sunan Bir Kasa Bulsana Bana Sıfır Olacak Ama ?

imkansız.

Kasa fiyatı ne kadar olmalı 1k falan beklemiyorsunuz herhalde :D
Türke İmkansızde Otur İzle :)

Her Zaman Ufakta Olsa Bir İhtimal Vardır Hocam Ama Bunun Beyazı Ucuz Siyahı Pahalıydı İhtimal Tabi Düşük Seviyelerde :kizginpeepo:

420 mm ihtiyacım yokki ben almam metale vermem o parayı tercih meselesi
Belkim İhtiyacı Olan Alır Hocam Niye Öyle Yorum Yapıyorsun Ki :)

Herkesin Zevki Ayrı Sonuçta Kimi Beyaz Metal Hava Akışı İyi Olan Kasa İster Kimi Akvaryum İster Vs vs Zevk Meselesi Bu Sonuçta .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,604
Üyeler
200,724
Son üye
cengizhanunal

Geri