🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap) 🔥

Ben dayanamadım gecikme işi Beitong KP50'de var mı bilmiyorum yok galiba ama kart puanımla aldım. Hayırlısı bakalım.

Ben dayanamadım gecikme işi Beitong KP50'de var mı bilmiyorum yok galiba ama kart puanımla aldım. Hayırlısı bakalım.
Kral, bizim muhabbete dayanamayıp aldın :D Hayırlı olsun. Bu arada bende olmasa tetik titreşimli gamepad almıştım çoktan, onu veya üst modelini :D

Kral, bizim muhabbete dayanamayıp aldın :D Hayırlı olsun. Bu arada bende olmasa tetik titreşimli gamepad almıştım çoktan, onu veya üst modelini :D
Dualsense kullanıyorum da çok memnun değildim. Bir de easysmx x15 var. O da konforlu değil. Dualsense daha konforluydu. Muhtemelen KP50 hoşuma gider.

Dediğin gibi sizin muhabbet ve fiyat çok düştüğü için aldım. Kart puanımın olması da etkiledi tabi :)

Para biriktiriyodum sözde. Kredi kartıyla alınca benim cebimden çıkmıyor gibi hissediyorum alasım var şu an
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Orası tatsız
Kral alınır gibi yav tetik tireşimli gamepadin olsa gerek yok alma derdimde tetik tireşimde gerçekten güzel bir şey

Baya varmış kral bende de claws tactical combat var birde şu 5500 Liralık gamepad de baya iyiymiş ya adaptive trigger bilan beni benden aldı ama alsam para israf olur gibi
valla ben secuzi aldım 900 tl ye 4 aydır kullanmıyorum toz içinde , bu yorumdakini almaya gerek yok gibi

Geçenlerde 1000lira civarına satılan claw’s markasının hall effectli kolundan tam olarak ne gibi farkı var? Alınmaya değer mi

Bununla Pubg mobile oynanır mı telefona bağlayıp

Geçenlerde 1000lira civarına satılan claw’s markasının hall effectli kolundan tam olarak ne gibi farkı var? Alınmaya değer mi
TMR joystick var hocam daha iyi diyorlar.

İptal ettim kp40 aldım yapay zeka tavsiyesi üzerine.

bence gamesir cyclone 2 var yedekte durması için beitong kp20 alınır mı ?

Bununla Pubg mobile oynanır mı telefona bağlayıp
Pubg mobile gamepad desteklemiyor ama diğer mobil oyunları bluetooth ile bağlayarak oynayabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,998
Üyeler
200,561
Son üye
FLOXİ

Geri