Ssd yi görüyor ama m2 yi görmüyoruyumsuzluk olacağını zannetmiyorum başka bir diskiniz varsa onunla deneyin
Diğer bilgisayarımdan söktüm buna taktım. Hiçbir sıkıntısı yoktum.2 arızalı olmasın.
bilgisayarda ikinci m2 olması için mi aldın yoksa sistemi yeni mi topluyorsunMerhaba Anakartım X870 aorus elite WiFi 870
M2 twinmoss 1tb
Ne yaptıysam m2yi görmüyor nasıl bir şey yapabilirim. ?
M2 uyumsuzluğu gibi bi ihtimal var mı ?
1 saat olmadı sökeli diğer bilgisayarda çalışıyordudiğer diski çıkarıp sadece m2'yi sistemde bırakıp windows yükleme diskiyle deneyin eğer sorun halen devam ediyorsa büyük ihtimal m2 arızalıdır yakın zamanda benim m2'de bozuldu
Sistemi yeni topladım. Sadece m2 yi daha önce aldığım için diğer pc den söktüm buna taktım.bilgisayarda ikinci m2 olması için mi aldın yoksa sistemi yeni mi topluyorsun
bios boot ekranında m2 görünüyor mu1 saat olmadı sökeli diğer bilgisayarda çalışıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistemi yeni topladım. Sadece m2 yi daha önce aldığım için diğer pc den söktüm buna taktım.
Yok görünmüyorbios boot ekranında m2 görünüyor mu
bios sıfırlamayı deneyinYok görünmüyor
m2yi tak bir tane windows usbsi vardır diye düşünüyorum windows kurarken ssd seçtiğin ekranda gözüküyor mu bakar mısın ?1 saat olmadı sökeli diğer bilgisayarda çalışıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistemi yeni topladım. Sadece m2 yi daha önce aldığım için diğer pc den söktüm buna taktım.