Yardım Lian Li O11 Dynamic Evo Rgb - Fan Önerisi

resspeq

80+
Reaksiyon skoru
68
Arkadaşlar Yaklaşık 10 Tane Fan Alacağım 3 Alta 3 Yan tarafa 3 Sıvı Soğutmaya 1 Egzoz LCD Ye bütçe çok yok ama bir kaç tane kullanılabilir arada ikinci el sıfır önerilere açığım lian li fan olması öncelikli kasa dizaynından anlayan arkadaşlardan öneri bekliyorum Kasa Siyah Yeni Alındı İçini Dolduruyorum bütçe sınırı yok Ama uçmayalım da :D

Birde Bu kasa nasıldır Geldi Çalıştırdım Gayet hoşuma gidiyor çok şık ve büyük bir kasa olmuş kullanıcı yorumlarına dış görüşlere açığım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lian Li Yerine neden bunları tercih etmeliyim arasında nasıl bir fark vardır

Birde Bu kasa nasıldır Geldi Çalıştırdım Gayet hoşuma gidiyor çok şık ve büyük bir kasa olmuş kullanıcı yorumlarına dış görüşlere açığım

Güzel Kasa .

ucuz çünkü

rpm hızları da düşük denmiş

Arkadaşlar Yaklaşık 10 Tane Fan Alacağım 3 Alta 3 Yan tarafa 3 Sıvı Soğutmaya 1 Egzoz LCD Ye bütçe çok yok ama bir kaç tane kullanılabilir arada ikinci el sıfır önerilere açığım lian li fan olması öncelikli kasa dizaynından anlayan arkadaşlardan öneri bekliyorum Kasa Siyah Yeni Alındı İçini Dolduruyorum bütçe sınırı yok Ama uçmayalım da :D
Bütçe sınırın yoksa Lian Li fanlarını al geç :)
Ama bence hem fiyat hem performans hem de görsel olarak kullandığım fanları öneririm.
3 adet sıvı soğutma ve 1 adet egzos toplam 4 tane;
3 adet yan 3 adet alta toplam 6 tane reverse
Toplam 5.700 TL + Kargo (tahminim 150-200 TL)

Bütçe sınırın yoksa Lian Li fanlarını al geç :)
Ama bence hem fiyat hem performans hem de görsel olarak kullandığım fanları öneririm.
3 adet sıvı soğutma ve 1 adet egzos toplam 4 tane;
3 adet yan 3 adet alta toplam 6 tane reverse
Toplam 4.520 TL + Kargo (tahminim 150-200 TL)
Bundan Set Yapsın Daha İyi :)

Kullanıyorum çok memnunum

Lian Li fanları Parasına değecek ürünler mi peki neden bukadar para isteniyor bu fanlara

Geri