🔥İndirim Arctic Xtender Vg ( Dikey Ekran Kartı Destekli ) ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 9.299 TL - 9.599 TL

Gopnik

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,730
Siyah
1785733015962.webp

Beyaz

1785733080513.webp

Son düzenleme:
Siyah

Beyaz

açıldı sanki konusu

keşke yanına power koysalardı sanarsın noctua kasası bu fiyat şaka gibi tokyoda 3679 tl ye satılıyor muş bunlar
Sadece Bizim Ülkede Değerli Bu Tarz Şeyler Yurtdışında Değil , Vergiman Sağolsun :kizginpeepo:

vergi ile alakasın yok ötv kdv dahil bu metal yığınlarında %20 alınır totalde vergi , benim peder yeminli mali müşavir ordan biliyorum bu satıcılar kazıklıyor
Vergi Diye Bir Gerçek Var Hocam , Satıcılar Ayrı Konu Onlarda İşin İçinde Zaten Ama Suç Yine Denetlememekten Geçiyor .

1785677235793.webp

vergi ile alakasın yok ötv kdv dahil bu metal yığınlarında %20 alınır totalde vergi , benim peder yeminli mali müşavir ordan biliyorum bu satıcılar kazıklıyor
Katılıyorum, üstüne bu ürünler toplu alındığında minumum %20 altından alınıyor tavsiye edilen satış fiyatının. Bunun yanında adamlar gerçekten indirim vs de yapıyorlar.

Vergi Diye Bir Gerçek Var Hocam , Satıcılar Ayrı Konu Onlarda İşin İçinde Zaten Ama Suç Yine Denetlememekten Geçiyor .

Alıntıyı görüntüle
1. abd ambargosu var

2. apple vergisi diye bir vergi var

3. tek başına çalışan ürünlerde trt payı var %20

4. özel tüketim vergisi lüks tüketime bağlı % 30 vergi ( sınır 50 bin tl üstü ürünler )
.

.

.

ama bu tek başına çalışıyorsa ve ham fiyatı yüksekse ham fiyatı 4 bin tl olmayan üründe ne vergisi hocam saçmalamayın , onla bu bir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,456
Üyeler
200,679
Son üye
sidaraslan0

Geri