- Reaksiyon skoru
- 2,733
Ford Kuga 1.5 EcoBoost Nasıl Hocam ?kodiaq iyi bi araba değil, dsg dq200 şanzıman da ayrıca kötü
Ford Kuga 1.5 EcoBoost Nasıl Hocam ?kodiaq iyi bi araba değil, dsg dq200 şanzıman da ayrıca kötü
2 milyona da kuru kavrama almasın kimse lütfenKodiaq'da DQ200 yok? Dq 200'den daha iyi kuru kavrama şanzıman yok.
puma öneriliyordu ford içinFord Kuga 1.5 EcoBoost Nasıl Hocam ?
1.5 Kodiaq'da DQ200 yok? Dq 200'den daha iyi kuru kavrama şanzıman yok.
1.5 Tsı Kodiaq'larda zaten kuru kavrama yok. Piyasadaki çift kavramaların %90'ı kuru kavrama bu bütçede.2 milyona da kuru kavrama almasın kimse lütfen
e tamam da dq381 de iyi bir şanzıman değil ki, pejo bile eat8 kullanırken vw nin böyle kötü şanzımanlar kullanmaya devam etmesi tamamen servisten para yırtmak için1.5 Tsı Kodiaq'larda zaten kuru kavrama yok. Piyasadaki çift kavramaların %90'ı kuru kavrama bu bütçede.
1-2-3 arası sürekli kararsızlık yaşan kavramalardan iyidir.dq381 de sütten çıkmış ak kaşık değil
Siz kavrama değiştirmeyi bir sıkıntı olarak görüyorsunuz galiba?e tamam da dq381 de iyi bir şanzıman değil ki, pejo bile eat8 kullanırken vw nin böyle kötü şanzımanlar kullanmaya devam etmesi tamamen servisten para yırtmak için
hangi şanzımanı kastediyorsunuz bilmiyorum ama dq250 dışında dsg şanzıman ölsem almam. onun dışında da otomatik tercihim her zaman tam otomatik tork konvektörlü şanzımanlar olur1-2-3 arası sürekli kararsızlık yaşan kavramalardan iyidir.
Kişisel tercih. Aktif 200.000 KM de 2015 SuperB kullanıyorum, 185K da ilk kez kavrama volant değişti 1 yıl önce 35K harcadık o kadar, bir yandan da kendi aracım Megane 4 6 ileri kuru kavrama 130K'da hala bir sıkıntısı yok. İstanbul şartlarında ben memnunum.hangi şanzımanı kastediyorsunuz bilmiyorum ama dq250 dışında dsg şanzıman ölsem almam. onun dışında da otomatik tercihim her zaman tam otomatik tork konvektörlü şanzımanlar olur
50 60 binde kavrama değişecekse evet büyük bir sıkıntı.Siz kavrama değiştirmeyi bir sıkıntı olarak görüyorsunuz galiba?
güzel araba da emniyet kemeri ve airbag açmaması almamak için yeterli sebepYani Nasıldır Bilmiyorum .
Chery Tiggo 8 Pro Max
![]()
Güzel Araba Ve Temiz Ben Olsam Alırdım Valla .50 60 binde kavrama değişecekse evet büyük bir sıkıntı.
sarsıntılı dq200 kadar sarsmasa da eat8 kadar zf8 kadar pürüzsüz geçişler sunmuyor 381
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
güzel araba da emniyet kemeri ve airbag açmaması almamak için yeterli sebep
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel Araba Ve Temiz Ben Olsam Alırdım Valla .