2 Milyon TL Benzinli Otomatik Geniş Araç Önerisi Boy 205 Kilo 140

Super B alternatif olarak söyleyebilirim segmentin en geniş otomobillerinden ama piyasasi hızlı olması ve biraz daha geniş olması hariç benim gözümde accord çok daha iyi bir otomobil kesinlikle tavsiye ederim.

Selam arkadaşlar max 80-90k km de kazasız boyalı olabilir geniş araç önerisi yapabilirmisiniz ?

max bütçe 2 milyon TL

Yakıt sorun değil benzinli olsun fazla yaksın ama sanayi ile akraba olmayayım yeter.

Aklımda Bu var Tavsiyelere açığım

Geniş araba dediklerinde aklıma ilk ve tek gelen şey süperb oluyor, kesinlikle tavsiye ederim bir bagajı var han gibi

Super B alternatif olarak söyleyebilirim segmentin en geniş otomobillerinden ama piyasasi hızlı olması ve biraz daha geniş olması hariç benim gözümde accord çok daha iyi bir otomobil kesinlikle tavsiye ederim.

SuperB Dexter Paket :)

a man in a striped shirt stands in front of an orange block

Buna ne diyorsun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SuperB Dexter Paket :)

a man in a striped shirt stands in front of an orange block
Hocam sizce bu nasıldır benim baya hoşuma gitti

MASALLAH ekspertizi picasso tablosu gibi🤩 316k km 7 serisi bmw muhtemelen airli ve heryeri değisen. 1.9 m u çöpe atarım daha iyi gariban biri bulur belki
Hocam km’ye falan bakmadım işte anladınız siz çok bakmadım
Arabanın nasıl olduğunu kastediyorum temizi bulunursa alınır gibi bence

Arabadan Çok Anlamam Hocam Ama Model Baya Eski Ve KM Fazla Bence .
Hocam konforu falan çok iyi benim deneyimleme fırsatım olmuştu

Hocam km’ye falan bakmadım işte anladınız siz çok bakmadım
Arabanın nasıl olduğunu kastediyorum temizi bulunursa alınır gibi bence

Hocam konforu falan çok iyi benim deneyimleme fırsatım olmuştu
Temizi 3m civarlarında o paraya da bu kasa değil yeni kasasının 2.0 b48 motorlusu alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,717
Üyeler
201,011
Son üye
bordokafatek

Geri