🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap)

kp20 sipariş ettim ama iptal edip kp40 alsam daha mı iyi olur? bir de aynı paraya pxn p5 8k ve flydigi dune fox arasında kaldım farkları neler kp40 daha mı iyi

kp20 sipariş ettim ama iptal edip kp40 alsam daha mı iyi olur? bir de aynı paraya pxn p5 8k ve flydigi dune fox arasında kaldım farkları neler kp40 daha mı iyi
Hocam iptal edip KP40 al bence. Zaten her ikisinin de fiyatı 100 TL düştü. Önceki fiyattan aldıysan özellikle daha mantıklı. Şu an bu fiyata daha iyisi yok.

Easysmx x05, fantech shooter 3 ve claws tactical combat var easysmx x05i 500e shooter3u 700e tactical combati 1200e aldım indirimli bir gamepad daha gördüm arada hikayeli oyun dışında gamepad kullanmıyorum ama gördükçe böyle indirimli alasım geliyor dayanamıyorum...

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
İncelemeye göre Kp40 ın gecikmesi Kp20 ye göre daha düşükmüş.Ben de Kp20 almıştım dün.İptal edip Kp40 mı alsam acaba?

arkasında 3 tane pin gibi bişi var stand şarj pinleri değil mi ama stand yok galiba olsa alırdım hemen

bilmiyom anakart manakart aldık çok girmek istemiyorum gamepad işine
emin çıtak video attıysa bize de izlememek düşer

hocam sen bundan arıyodun alcan mı bunu? yanlış mı hatırlıyom yoksa

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
incehesap'ın pazarama mağazası yok muydu yanlış mı hatırlıyorum. kapatmış galiba. vodafone 500 liralık indirimiyle kp40'ı çekerdik yaw.

Geri