🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap)

Son düzenleme:
kp70 siparişini geçtik bakalım. memnun edecektir diye düşünüyorum.

n11'den Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

8k pr gamepad için bence değerlendirilebilir. Bu fiyata 8k pr bildiğim kadarıyla eşsiz f/p

Kp40 ve kp 50 alındı
Kp 20 de almak istedim aslında ama gelsin bakalım şimdilik 2 si çok iyi fiyat gerçekten

KP50 nasıl acaba almaya değer mi kp40 yerine. Haptic feedback varmı yokmu kafamı karıştırdı biraz. hikayeli oyunlar için alıcam.

n11'den Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

8k pr gamepad için bence değerlendirilebilir. Bu fiyata 8k pr bildiğim kadarıyla eşsiz f/p
Malesef bu daha yeni marka iyi duruyor hocam. Bende bu kol var yoksa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.yuque.com/wuzhuoran/mlwzkd/fcla246p2zzg4z1l haptic vs destek listesi oynamak istediğiniz oyunda destek varsa öyle kp70 alın

4 yıldır dualsense kullanıyorum yeni kol almayı düşünüyordum bu kol gerçekten alınır mı genel olarak hikayeli oyunlar oynarım. KP40 daha çok ön planda gibi

Benim ürün geldi. Deneme şansım şu an yok ama malzeme kalitesi ve tuşlar hoşuma gitti. KP40 aldığım model.

Ekler

• 163899.webp
    163899.webp
    1.5 MB · Hit: 81
Geri