Geforce RTX 5070 Ti Eagle Oc Sff Alınır mı

Fiyatı artmış 5070 ti ın 52k dı daha 2 3 hafta önce Ndivia zamlara başlamış

İyi yorumladım bu kartda kronik duymadım gigabyte da iyi markadır

Ama Şunu söyleyeyim bu tarz kartlarda coil whine var oda yüksek güc gerektiren kartlarda bobinlerin titreşmesiyle oluşan bir ses 5070 ti a özel deil bildiğin her yüksek watt isteyen ekran kartında olabiliyor bu

sonra hatası varmış bu kartın kronik problemmiş diye Yanlış yönlendirildim deme yani bilgin olsun

Fiyatı artmış 5070 ti ın 52k dı daha 2 3 hafta önce Ndivia zamlara başlamış

İyi yorumladım bu kartda kronik duymadım gigabyte da iyi markadır

Ama Şunu söyleyeyim bu tarz kartlarda coil whine var oda yüksek güc gerektiren kartlarda bobinlerin titreşmesiyle oluşan bir ses 5070 ti a özel deil bildiğin her yüksek watt isteyen ekran kartında olabiliyor bu

sonra hatası varmış bu kartın kronik problemmiş diye Yanlış yönlendirildim deme yani bilgin olsun
Teşekkür ederim yorumunuz için bobin titreşme mevzusu kulaklık takılıyken veya odadaki başka insanı rahatsız edecek şekilde mi?

Teşekkür ederim yorumunuz için bobin titreşme mevzusu kulaklık takılıyken veya odadaki başka insanı rahatsız edecek şekilde mi?
Yani hassas birisi isen rahatsız eder ama Kulaklık takılıyken hiçbirşey anlamazsın abartı bir şey deil o ses

Odadakileri de ufaktan rahatsız edebilir hassas ise ama ben kullanıyodum rahatsız etmiyordu youtube a yaz anlarsın hocam nasıl bir ses olduğunu ztn

5080 düşer bu fiyatlara yakın boşver

açıkçası ben de 9070 ve xt lerde pulse-pure modelini kovalıyorum ama bir türlü yakalayamadım. sabrım bitecek ve 33kya düz 9070 çekicem az kaldı :D

açıkçası ben de 9070 ve xt lerde pulse-pure modelini kovalıyorum ama bir türlü yakalayamadım. sabrım bitecek ve 33kya düz 9070 çekicem az kaldı :D
Hocam sıfır kapalı kutu şehrinizde olan ilanlara bakın bence, saphire 9070, xfx 9070xt tarzı indirimlerin bida geleceğini sanmıyorum açıkcası gelse bile o fiyatlar zor..

Hocam sıfır kapalı kutu şehrinizde olan ilanlara bakın bence, saphire 9070, xfx 9070xt tarzı indirimlerin bida geleceğini sanmıyorum açıkcası gelse bile o fiyatlar zor..
kredi kartı ile alacağım için sarı site ve mavi site ilanları olmuyor hocam. tek tek hepsine yazarak şansımı zorladım ama yok :D

Geri