İYide dışarıda test etmeni öneririm başkası evine gekmesi doğru değilDostlar merhaba bir g29 ilanı buldum adam ile anlaştım 8 bin nakit verecegim fiyat normal degilmi kutulu sekilde getirecek cihazı arkadas senin evine getirirm istedigin sekilde test edersin dedi
Dışarıda nasıl olacak kralİYide dışarıda test etmeni öneririm başkası evine gekmesi doğru değil
kafede laptopla denerler artıkDışarıda nasıl olacak kral
bence fiyat güzel eğer sıkıntısı yoksa alınırDostlar merhaba bir g29 ilanı buldum adam ile anlaştım 8 bin nakit verecegim fiyat normal degilmi kutulu sekilde getirecek cihazı arkadas senin evine getirirm istedigin sekilde test edersin dedi
Bunu da düşünebilirsin hocam nasıl olduğu hakkında çok bilgim yok ama iyi gibiDostlar merhaba bir g29 ilanı buldum adam ile anlaştım 8 bin nakit verecegim fiyat normal degilmi kutulu sekilde getirecek cihazı arkadas senin evine getirirm istedigin sekilde test edersin dedi
G29 ilanı atabilir misin hocam8 bine g29 alıcasgıma buna asla almam
Ayrıca bu fiyat segmentinde rampage marka iyi hocam thrustmaster falan bekleme yani8 bine g29 alıcasgıma buna asla almam
Ben olsam almazdım. Bütçe yükseltip 12k TL'ye 2.el Pxn V10 pro alırdımDostlar merhaba bir g29 ilanı buldum adam ile anlaştım 8 bin nakit verecegim fiyat normal degilmi kutulu sekilde getirecek cihazı arkadas senin evine getirirm istedigin sekilde test edersin dedi
Ona para yetişirse alınabilir tabii kiBen olsam almazdım. Bütçe yükseltip 12k TL'ye 2.el Pxn V10 pro alırdım
8000 TL'ye dişli bir direksiyon seti almak yerine bütçe yükseltip Direct Drive almak çok daha mantıklı.Ona para yetişirse alınabilir tabii ki
Biri logi biri rampage. Rakip değiller.G29 ilanı atabilir misin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bu fiyat segmentinde rampage marka iyi hocam thrustmaster falan bekleme yani