1000 e gamepad var mıdır 500e çakma dualshock 4 alınır mı 2. Kol olarak pc de?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ana kolum machenieke G1 pro
Merhaba. rtx 5080 li bi kasa topladım. 10.000 TL nin içinde kalacak şekilde Mouse,Klavye,Kulaklık,Mouse Pad Önerisinde bulunur musun ?
Ben 500tl lerden bahsediyorum max 900-1000 olur
az daha çıkarsan eğer n11 kuponla 1500 altına gelir
Arkadaşın attığı olabilir o bütçede hocam1000 e gamepad var mıdır 500e çakma dualshock 4 alınır mı 2. Kol olarak pc de?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ana kolum machenieke G1 pro
Tamamda o 1700tl ben 1000 diyorum neyseA
Arkadaşın attığı olabilir o bütçede hocam
Tamamda o 1700tl ben 1000 diyorum neyse
Pedler için deri diyor ama hocam deri tercih etmek istemiyorum.Cloud 3S Wireless bulabilirsen onu öneririm. Onun dışında, benim de kullanıp çok memnun kaldığım ve Cloud 3 Wireless'tan geçiş yaptığım kulaklığı öneririm. Tam bir fiyat/performans ürünü.
![]()
ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Iem düşünür müsünüz hocam ?Pedler için deri diyor ama hocam deri tercih etmek istemiyorum.
Yok hocam maalesef atk iyi fakat pedleri deri terletme yapacağına eminim.Iem düşünür müsünüz hocam ?
Bu tarz
![]()
Wraith evoX IEM Kulaklık
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Deri pedler ister istemez terletiyor ama Cloud 3'teki deri pedler kadar terletmedi hocam. Ben kullanım sırasında belirgin bir rahatsızlık yaşamadım.Yok hocam maalesef atk iyi fakat pedleri deri terletme yapacağına eminim.
Hocam ben ciddi manada çok terliyorum kumaşta bile öyle deri benim için sıkıntı yine de teşekkür ederim.Deri pedler ister istemez terletiyor ama Cloud 3'teki deri pedler kadar terletmedi hocam. Ben kullanım sırasında belirgin bir rahatsızlık yaşamadım.
Hocam ben ciddi manada çok terliyorum kumaşta bile öyle deri benim için sıkıntı yine de teşekkür ederim.