Borsaya Başlamak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

3 milyonu 10m yapıp nitelikli yatırımcı mı aldın, yoksa 10m şartı yok muydu sen alırken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaybetmek istiyosan
yeni geldi o 10 milyon sınır 8 ay önce 1 milyondu yavaş yavaşa arttırdılar , şu an yatırım yapamıyoruz ama yatırımlarımız hala duruyor , bir şekilde açığı var mı araştırıyoruz

Son düzenleme:
Bende başlama derim. Belki halka arzlarla ufak ufak başlarsın ama uzun vadede hele ki anlamayan biri için şanslı biri değilsen kayıp kaçınılmaz. Tr borsası inanılmaz spekülatif ve kırılgan. Tl nin değer kaybını zaten yasarak hepimiz öğrenmişizdir.

Borsada azda olsa yatırım yapmak istiyorum ama çok bi bilgiye sahip değilim. Hangi siteden veya uygulamadan yapmalıyım?

Ne verip 1 senenin sonunda ne almayı ümit ediyorsun?

Bende başlama derim. Belki halka arzlarla ufak ufak başlarsın ama uzun vadede hele ki anlamayan biri için şanslı biri değilsen kayıp kaçınılmaz. Tr borsası inanılmaz spekülatif ve kırılgan. Tl nin değer kaybını zaten yasarak hepimiz öğrenmişizdir.
dediğin doğru ama risk olmadan kazançta olmaz , tr borsası abd borsasına göre daha çok kazandırıyor , misal tly , ozatd , fonları kazandırdı son 6 ayda kaybettiğimiz fonları % 5 sınırı koyabiliyoruz banka programlarından misal tly %5 zarar ettiği an sat emri verdim , daha önceden dstkf fonu küçük miktar almışız %3 sınırı koymuştuk otomatik satrmış şu an %10 ekside , abd borsasına benim babam 3 ay önce 1 milyon tl yatırmıştı 930 binde sattı şu an
bulursan bana da söyle phe patlattı beni
olsa qnb den 500 bin kredi çekip parayi garanti hesabına yatırıp fon a yatırcaktım ama galiba yok , burdan mehmet şimşek i istifaya davet ediyorum , zaten satışlarda %10 komisyon alıyorsun neden nitelikli yatırımcıyı 10 milyona çekersin

olsa qnb den 500 bin kredi çekip parayi garanti hesabına yatırıp fon a yatırcaktım ama galiba yok , burdan mehmet şimşek i istifaya davet ediyorum , zaten satışlarda %10 komisyon alıyorsun neden nitelikli yatırımcıyı 10 milyona çekersin
osmanlı yatırım 10 milyonun var mı yok mu bakmadan direk nitelikli sayıyordu galiba bi ara

önce kendini testle başla parayı poşete koy sokağa fırlat içinde bir cız etme olursa girme yoksa sen bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,853
Üyeler
200,796
Son üye
batsman

Geri