Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

Sırf şu olaydan kaynaklı Sarı siteden kesinlikle kargo ile satışa karşıyım. Elinde görseller var metadatasından ürünün resimlerini çektiğin tarihler belli olacaktır zaten. Umarım diğerleri gibi müşteriye para iadesini sağlayıp sana mağduriyet yaşatmazlar. Yaşatma ihtimali çok yüksek.

Ben sattığım bütün parçaları ofise çağırıp canlı test ettirip. Seri numarası ve en az 4 yandan fotoğraflayıp o şekilde teslim ediyorum. Sırf satıcam diye ağrıya ürünü hırt'ın birine göndermem.
Direkt kin direkt nefret ne günahı var Ağrının Ağrılının yetmiyor birde hırt demişsin,oraya çanakkale sivas samsun erzurum yahut herhangi bir şehir yazsaydın olur muydu?

Sırf şu olaydan kaynaklı Sarı siteden kesinlikle kargo ile satışa karşıyım. Elinde görseller var metadatasından ürünün resimlerini çektiğin tarihler belli olacaktır zaten. Umarım diğerleri gibi müşteriye para iadesini sağlayıp sana mağduriyet yaşatmazlar. Yaşatma ihtimali çok yüksek.

Ben sattığım bütün parçaları ofise çağırıp canlı test ettirip. Seri numarası ve en az 4 yandan fotoğraflayıp o şekilde teslim ediyorum. Sırf satıcam diye ağrıya ürünü hırt'ın birine göndermem.
250 milyarlık profil sattık yılbaşından beri paramızı vermiyor sivaslının teki ben tüm sivasa sivaslıya sövsem doğru mu olur?

Popülasyonun çoğunluğundan il sınırları belirtim. Ağrılılar ile özel bir bağım var. Sövebilirsin önünde 81 il var.
250 milyarlık profil sattık yılbaşından beri paramızı vermiyor sivaslının teki ben tüm sivasa sivaslıya sövsem doğru mu olur?

Forumda eskide üyesiniz zibilyon kez param güvende kullanılırmı diye konular açıldı herkes kullanmayın dedi nasıl kullanıyorsunuz param güvendeyi hala anlamıyorum. Geçmiş olsun.

o yüzden param güvende ile hiçbirşey satmam geçmiş olsun

Ulan hadi 40-50 binlik mal çalıp riske gireni bir nebze anlarım, 2500 tl'lik dandik bir ssd için niye başını belaya sokma riski alır insan?

Geçen yıl rx 570 sattım param güvende ile. Adam aldı tertemiz kartı geri iade etti aynı gün.
İade smsi gelince aradım konuştuk, meğer 8 pinlik kartı 6 pinlik powera bağlamış dingil.
Ekran morarıyor diyip iade etmiş sonra.
Yaptığı salaklığı anlatınca da komisyonu ödersen tekrar alırım falan dedi utanmadan. :D

Ben PG ile ürün satmayı bırak almaya bile korkuyorum artık.
Hırsızı dolandırıcısı yetmiyormuş gibi dangalağı da çok fazla.

dolandırıcı dediğin dolandırır kaybolur :D bu tam tersi :D :D :D :D

1785851847316.webp

Geri