Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

Alıntıyı görüntüle
orijinal sattıgım ürün bu.

Bugün iadeye gelen ürüne baktıgımda etiket kalkmıştı sonra ilandaki fotoğraf ile karşılaştırdıgımda bu ürün çıktı
Alıntıyı görüntüle
etiketi yer değiştirmiş ama üstteki 2229 seri no çipinden anladım...
30dan fazla satışım var ilk kez böyle karşılaşıyorum. Şimdi sahibinden mh arıyorum, güncelleme yapacağım

GÜNCELLEME

Sahibinden müşteri hizmetleri hiçbir şey YAPMIYOR!.
Önce yurt içi kargoya gidip tutanak tuttur diyor sonra avukata git yasal süreci başlat diyor. 2500TLlik bir ürün için aylarca uğraştıracaklar.

Alıcımız ise mükemmel..
Alıntıyı görüntüle
Bunu iş haline getirenler var sarı sitede, o yüzden kimseye param güvende açmıyorum bana güvenen varsa ibana atar yok güvenmem diyen de kendi şehrinde ilan bulsun derim. En kötü bana yakın birine elden veririm ama uğraşmam bu sistemlerle.

Bunu iş haline getirenler var sarı sitede, o yüzden kimseye param güvende açmıyorum bana güvenen varsa ibana atar yok güvenmem diyen de kendi şehrinde ilan bulsun derim. En kötü bana yakın birine elden veririm ama uğraşmam bu sistemlerle.
Sahibinden iade olarak salatalık gelse de mi ilgilenmiyor yoksa ürünün benzer olması şartı nı var

Sahibinden iade olarak salatalık gelse de mi ilgilenmiyor yoksa ürünün benzer olması şartı nı var
Bilmiyorum o kadar deneyimim yok dolandırıcılık konularına ama o kadar yapmazlar herhalde. Genelde elinde bir ürünün bozuğu olan param güvende ile sağlamını alıyor bu bozuk diyip elindeki bozuğu iadeye veriyor yöntem bu kabaca.

param güvendeyle günahımı bile göndermem. Şehir dışına gidecekse önce para eft havale ile alınır sonra ürün güzelce paketlenip kargolanır. İkinci el ürüne sıfır ürün almışız gibi muamele olması çok saçma. Allahtan büyük ilde yaşıyorum da ürün satarken zorlanmıyorum elden tak tak işlem bitiyor. Küçük ilde veya ilçede yaşayana Allah kolaylık versin. Zor iş. Sizin durum da talihsizlik olmuş.

Sahibinden in "Param Güvende" satış yönteminin satıcı için en büyük sıkıntısı bu zaten, gönderdiğin ürünü, iade olarak, aynı şekilde geri alacağının bir garantisi yok. Suistimal edilmeye oldukça açık durumlar.
sarı site üzerinden konusup görüp alacaksın diğer türlü bizim insanımız dediğin gibi suistimal ediyor

param güvendeyle günahımı bile göndermem. Şehir dışına gidecekse önce para eft havale ile alınır sonra ürün güzelce paketlenip kargolanır. İkinci el ürüne sıfır ürün almışız gibi muamele olması çok saçma. Allahtan büyük ilde yaşıyorum da ürün satarken zorlanmıyorum elden tak tak işlem bitiyor. Küçük ilde veya ilçede yaşayana Allah kolaylık versin. Zor iş. Sizin durum da talihsizlik olmuş.
Kimse gelmeyen ürüne eftden para göndermez kolay kolay bu aracı firmalar bu yüzden var.İstanbulda izmirde yaşamayanlar da yüzyüze alışveriş yapamıyor genelde çünkü ilimizde olmayan şeyleri alıyoruz

Abi Allah aşkına hala param güvende ile satış mı yapıyorsunuz

Kimse gelmeyen ürüne eftden para göndermez kolay kolay bu aracı firmalar bu yüzden var.İstanbulda izmirde yaşamayanlar da yüzyüze alışveriş yapamıyor genelde çünkü ilimizde olmayan şeyleri alıyoruz
Gelmeyen ürüne para gönderen de oluyor forumda örnekleri var. Mesele burada satıcının güvenilir biri olması. O yüzden şeffaflık ve bilinirlik önemli bir konu eğer ikinci elde ürün satıyorsanız. İpi sapı belli olmayan profilde birine elbette gönderilmez para. Aracı firmalar aracılığı ile göndermenin tek artısı kargo parası konusunda uygun fiyatlı olması. onun dışında posttanda görüldüğü üzere yerine göre satıcıyı da mağdur ediyor alıcıyı da.

Adamlar gönderiyor parayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam

Geri