Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

eğer farklı bir ürün iade ettiyse nitelikli dolandırıcılığa girer ciddi bir suç siciline işliyor bambaşka bir olay yaşadım (hiçbir şey teslim edilmedi paramıza çökmeye çalıştılar) karşı taraf 7-8 ay sonra zararımızı karşılasa dahi hapis cezası yedi siciline işledi bu tip olayları basit sananlar var eğer gerçekten farklı bir ürün gönderdiyse karakola gidip ifade verebilirsin avukatın tahminimce bunu söyleyecektir
Kanıtlar çok önemli, ben çok fazla kanıt tuttum oradan kurtardım aynı kişinin 80 dosyası çıktı 3-4 yıldır parasını bekleyen kişiler vardı

bu gibi durumlar için kargoya verirken video almak lazım. şahsen bana böyle bir çakallık yapsa direkt dava açarım işi gücü bırakır bunu ailesine rezil ederdim.

eğer farklı bir ürün iade ettiyse nitelikli dolandırıcılığa girer ciddi bir suç siciline işliyor bambaşka bir olay yaşadım (hiçbir şey teslim edilmedi paramıza çökmeye çalıştılar) karşı taraf 7-8 ay sonra zararımızı karşılasa dahi hapis cezası yedi siciline işledi bu tip olayları basit sananlar var eğer gerçekten farklı bir ürün gönderdiyse karakola gidip ifade verebilirsin avukatın tahminimce bunu söyleyecektir
Kanıtlar çok önemli, ben çok fazla kanıt tuttum oradan kurtardım aynı kişinin 80 dosyası çıktı 3-4 yıldır parasını bekleyen kişiler vardı
Sahibinden tarafından suça sürüklenen sevimli dostlarımız

Geçen hafta babada ayak çekti birisi sözde Van'daymış şimdi param güvende şeklinde işlem yaptım ekran görüntüsü filan atıyor Whatsaptan birde diyor beni 0850 telefondan aradılar satıcı onay verdikten sonra siparişiniz olacak diye muhabbet yaptı akabinde 0850 Nodan aradılar beni açmadım direk telefon dolandırıcı diye yazıyordu anladım yazmasindan dolayı direk numaraları ve yazışmaları cimere sikaye ettim

doğuda daha cok dönüyor bu olay. vandan dolandırıldım ben de. mersinden yapan da varmıs
Paramızı vermeyen çok fazla insan oldu özellikler yozgat çorumlu ve erzurumlu ona rağmen bir yeri genellemek asla doğru değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim yaşadığım sarı site değildi direk ticarette yaşandı 4 yıl önce
o nasıl oldu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,448
Üyeler
200,678
Son üye
sidaraslan0