CarEnthusiast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 480
Selamlar bilgisayarımı köye getirdim son 2 gündür sabah 9 akşam 5 arası elektrikler yok. Dün gece bilgisayarı açtığımda belli bir süre sonra kendini resetlemeye başladı bir süre sonra durdu ve beni BIOS ekranına geçirdi ben de herhalde elektrik yüzünden BIOS kendini sıfırladı diye düşünüp direk kaydet ve çık yaptım. Ardından bilgisayarım kendini sürekli kendini resetlemeye başladı şu an PC açılmıyor. (Daha doğrusu kendini bir kez açmayı deniyor ve kapanıyor ve uzun bir süre açılmıyor)
Yaptığım şeyler:
Ekran kartının pinini çıkarıp tekrar denedim
Anakart arızası olsa anakart ses çıkarıyor gibi yorumlar gördüm veya bir ışık yanar dedim ama yok
BIOS pilini çıkarıp 2-3 dakika bekledim.
Bilgisayara telefonumu şarz ettiğim USB takılıydı artık o da çalışmıyor sanırım güç kaynağı mefta ama bir fikir almak için yazmak istedim ne yapabilirim diye?
Bir de Giresun veya Trabzonda bilgisayarı nereye götürebilirim önerisi olan var mı? Teşekkürler şimdiden.
Yaptığım şeyler:
Ekran kartının pinini çıkarıp tekrar denedim
Anakart arızası olsa anakart ses çıkarıyor gibi yorumlar gördüm veya bir ışık yanar dedim ama yok
BIOS pilini çıkarıp 2-3 dakika bekledim.
Bilgisayara telefonumu şarz ettiğim USB takılıydı artık o da çalışmıyor sanırım güç kaynağı mefta ama bir fikir almak için yazmak istedim ne yapabilirim diye?
Bir de Giresun veya Trabzonda bilgisayarı nereye götürebilirim önerisi olan var mı? Teşekkürler şimdiden.