❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Pro Oyuncu Faresi 4450 TL

Bu paraya bu 8k doungleı ile satılıyordu amazonda ama siyah renkti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eliniz fazla büyük değilse death adder v3 hyperspeed almanizi tavsiye ederim daha iyi ve daha uygundu fiyatı

oğluma ve kendime
iptal et bence fırsat değil, çinli markalarda aynı sensör aynı işlemciyi kullanıyor malzeme kalitesi de daha iyi. razer viper v3 pro kullanıyorum balon marka

(razer da çinli)

Bu paraya bu 8k doungleı ile satılıyordu amazonda ama siyah renkti.

eliniz fazla büyük değilse death adder v3 hyperspeed almanizi tavsiye ederim daha iyi ve daha uygundu fiyatı
Linki paylaşır mısın hocam duruyorsa?

5 defa razer mouse garantiye gönderdim ve değişim aldım alınabilecek bir marka olduğunu düşünmüyorum

Aslında benzer dış kaplama ve benzer iç komponent kalitesinde çin üretim ürünlere bakabilirsin daha ucuz oluyorlar ve genelde mcu'ları vs. daha iyi oluyor en kaliteli parçaları kullanıyorlar üst seviye ürünlerinde

iptal et bence fırsat değil, çinli markalarda aynı sensör aynı işlemciyi kullanıyor malzeme kalitesi de daha iyi. razer viper v3 pro kullanıyorum balon marka

(razer da çinli)
Ne alsam bilemedim hocam logitech superlight 2 büyük ellilere göre değil, gibi sebeplerle. Kazık yemeğe de alışkınım şaşırtmaz beni yaşarsam eğer🙃

Ne alsam bilemedim hocam logitech superlight 2 büyük ellilere göre değil, gibi sebeplerle. Kazık yemeğe de alışkınım şaşırtmaz beni yaşarsam eğer🙃
alışkınsan diyecek bir şey yok, kazık yemek istiyorsan gideceğin adresler büyük ekipman firmaları. logitech razer steelseries asus

V3 pro ve v2 pro kullandim v3 pro scrool problemi yaşadım v2 pro da bağlantı sürekli kopup geliyordu ayrıca arkadaşımda v3 var onunda scroolu bozuk yeterli almamam için artık ve markaya para ödediğimizi düşünüyorum
Teşekkür ederim.Oğlum istedi. Düz v3 alacaktım kablolu istemedi. Scrolla işi yok, silah değiştirmiyor, klavye kullanıyor o iş için. Benim için idare eder napiim bir deneyelim dedim arkadaşları marka alıyor. Bir defaya mahsus yaptım. Asus rog strix scope 2 kablolu red switch klavye de Almıştım kerataya aynı sebepten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,207
Üyeler
200,864
Son üye
texswix

Geri