🔥İndirim Samsung Galaxy S25 12/256 GB 44.199 TL

Sorun fiyat değil. madem böyle kestirip atacaklar neden plus üyelik aldırıyorlar kendi hataları için bir özür dilemek veya dişe dokunur bir kod vermek yerine mağdur etmelerine tepki gösteriyorum. Buna mı müstehak diyorsun?

Sorun fiyat değil. madem böyle kestirip atacaklar neden plus üyelik aldırıyorlar kendi hataları için bir özür dilemek veya dişe dokunur bir kod vermek yerine mağdur etmelerine tepki gösteriyorum. Buna mı müstehak diyorsun?
sana biz 449 telefon satıyoruz, plus almazsan göndermeyiz mi dediler?

sana biz 449 telefon satıyoruz, plus almazsan göndermeyiz mi dediler?
hayır öyle demediler kargo ücretsiz için ama plus satıp ayrıcalıklı müşteri diyerek para almayı biliyorlar madem ortada onların yaptığı bir hata var o zaman plus üyelerine standart bir kopyala yapıştır mesaj yerine profesyonelce bir çözüm veya telafi sunmalılar. gönder demiyorum özür isterdim ama beceremedi. sen hala istiyorsun gibi söyletiyorsun bana

hayır öyle demediler kargo ücretsiz için ama plus satıp ayrıcalıklı müşteri diyerek para almayı biliyorlar madem ortada onların yaptığı bir hata var o zaman plus üyelerine standart bir kopyala yapıştır mesaj yerine profesyonelce bir çözüm veya telafi sunmalılar.
almasaydın plus :D 449 liraya 44900 liralık telefon alma hayaliyle plus aldın bir de tazminat iste oldu olacak. hayır o telefon gelse havalara ucmasını bilirdin ama, gelmeme ihtimali %99 oldugunu bile bile plus aldıysan bu aldığın risktir. o gelse plusa ses çıkarmayacaktın, gelmediyse de cıkarmayacaksın.

almasaydın plus :D 449 liraya 44900 liralık telefon alma hayaliyle plus aldın bir de tazminat iste oldu olacak. hayır o telefon gelse havalara ucmasını bilirdin ama, gelmeme ihtimali %99 oldugunu bile bile plus aldıysan bu aldığın risktir. o gelse plusa ses çıkarmayacaktın, gelmediyse de cıkarmayacaksın.
plus üyeliği kumar oynamak için alınmaz premium hizmet için alınır firma kendi hatasını yönetemeyip bir özür dilemekten bile acizse ben bunu eleştiririm

plus üyeliği kumar oynamak için alınmaz premium hizmet için alınır firma kendi hatasını yönetemeyip bir özür dilemekten bile acizse ben bunu eleştiririm
hayır sen 70 liran gitti diye hakaret ediyorsun firmaya, telefon gelse o 70 lira sana batmayacaktı bile

hayır sen 70 liran gitti diye hakaret ediyorsun firmaya, telefon gelse o 70 lira sana batmayacaktı bile
hala anlamamakta ısrar ediyorsun ben zaten telefonu zorla gönderin demiyorum telefon falan da istemiyorum benim tek derdim firmanın yaptığı hata karşısında müşterisinden bir özür bile dilememesi.

Geri