Havit'in şu an alınabilecek tek kablosuz ürünü diyebilirim. Bütçenizi de aşmıyor, hem kumaş ped hem ses kalitesi ATK N9 PRO ile benzer.
D&R almadan önce sizin veya eş, dost Türk Telekom müşterisi varsa, telefon uygulamasındaki fırsatlardan D&R için indirim kuponu oluşturabilirsiniz. İndirim kodu ile ₺1700-1900 arası bir fiyata düşecektir.
Ayrıca incelememde de belirttiğim gibi ATK uygulaması bu kulaklığı ATK N9 PRO olarak algılıyor. Kısaca ATK uygulamasındaki hazır EQ ayarları ve kullanıcıların yaptığı (hesap oluşturmanız lazım) ayarları indirip kullanabilirsiniz.
Normalde ürün indirim konusuydu, tekrar inceleme konusu açmak yerine buraya yazdıklarım insanlara ulaşsın diye başlığı değiştirdim.
Mini inceleme:
Ses kasmada CS2 ve Valorant'da yeterli. BF6 tarafında da kasılsa da, ben IEM ve ses kartı ikilisine göre biraz yetersiz buldum. Uygulaması kötü bence, daha fazla EQ ayarı ve net fark ettiren ayarlar sunabilirlerdi. Bence hiç uygulama yüklemeyin.
Elimde aynı markanın kablosuz H2002BG'si var. Ona göre konforu daha rahat, kulak pedleri daha büyük. Sadece sağ tarafında bir tasarım hatası var. Bu hatadan dolayı kulağa tam oturmuyor. Ama böyle...