Askerligi Erteletmek İçin Yks Ye Girdim, Ne Yazayım?

Dostum bana soracak olursan. Eğer Üniversite ile ilgili çok ciddi bir planın yoksa git askerliğini yap derim. Her sene gitmesi çok daha zor oluyor.

Dostum bana soracak olursan. Eğer Üniversite ile ilgili çok ciddi bir planın yoksa git askerliğini yap derim. Her sene gitmesi çok daha zor oluyor.
sagol hocam, ilgilendigim bi iş var. erteletmenin getirecegi zamanda bedelliyi toplarım diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar yokmu aynı amaçla bi bölüm yazan? bi fikir verebilecek

sagol hocam, ilgilendigim bi iş var. erteletmenin getirecegi zamanda bedelliyi toplarım diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar yokmu aynı amaçla bi bölüm yazan? bi fikir verebilecek
kardeşim açıköğretim bölümlerinde sadece sınavlara gider gelirsin ama hangi bölüm kolaydır hangisi zordur o sana bağlı olan bir şey. kimisi için kolay olan bölüm senin için zor olabilir veya tam tersi olabilir. kendin araştırma yapman gerekiyor. bir diğer yorumum da şuan bedelli askerliğe verilecek 470k paraya gerçekten yazık olur. o parayı güzel bir yatırımda kullanırsan 5 ayda zaten çok güzel kar bırakır sana. tabi yine de sana kalmış. ben 30 yaşımdayım ve 1 ay önce askerden geldim. gitmeden önce bedelli mi yapsam 6 ay mı gitsem diye düşünüyordum. 6 ay gidip paramı da yatırımda değerlendirme kararı aldım ve çok mantıklı bir karar verdiğimi gidince anladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,990
Üyeler
200,815
Son üye
sivaskangaliboran

Geri