enes taha44
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Asla alınmazbu sistemi oluşturdum özelleştirmelerele ilerde ram ekleyeceğim
Asla alınmaz
Kral çok acalen yoksa bence indirim kovala tek tek al pek anlıyan biri değilsen hepsini toplayip bir bilgisayar cida montaj yap veya video izliyerek öğren acelen varsa sana dizeriz simdi 9070xt li bişiben ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde bir bilgisayar toplayamıyorum arkadaş bütğn hevesim kaçıyor sadece kasa için 75 bütçe ayırdım ama olmuyor yani
Nasıl aynı işlemci farkli anakart farklı ram daha düşük
hemen hemen aynı paket daha ucuza geliyor
hacım herhangi bir aciliyetim yok açıkçası ancak ilk defa bilgisayar dizeceğim bu yüzden bir heyecan var sabırsızlık gibiKral çok acalen yoksa bence indirim kovala tek tek al pek anlıyan biri değilsen hepsini toplayip bir bilgisayar cida montaj yap veya video izliyerek öğren acelen varsa sana dizeriz simdi 9070xt li bişi
Tek tek topla ozaman şuan mesela bunla baslıya bilirsin https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-750w-80plus-bronze-guc-kaynagi.htmlhacım herhangi bir aciliyetim yok açıkçası ancak ilk defa bilgisayar dizeceğim bu yüzden bir heyecan var sabırsızlık gibi
75kBütçen nedir @enes taha44
İmzam'daki sistemi 65k'ya topladım misal. farklı farklı sitelerden en uyguna nerde varsa almaya başla bence özellikle ram ve ekran kartını.yani sanırım parça parça indirim kovalarsam daha uyguna gelecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
75k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama şu anda avantajlı bir fırsat varsa değerlendiririm
tamamdır teşekkür ederim uyum olayları vs yapay zekaya sorsam bir sıkıntı çıkmaz herhaldeİmzam'daki sistemi 65k'ya topladım misal. farklı farklı sitelerden en uyguna nerde varsa almaya başla bence özellikle ram ve ekran kartını.