Kutuphanede Ders Calisir mi?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,911
Arkadaslar yks hazirlaniyorum ev icerisinde gorudugum saygi sifir zaten oda mahrumiyeti desek yerlerde odaya giren girene zaten ev oldugundanda supheliyim kardesimle babam pes atarken insan disi sesler ciakiyor duydukca kafami duvarla vura vura bayilmak istiyorum o derece yani neyse kutupahne bana baya yakin oreaya gitsem tek oturusta 8 10 saat calistirirlar mi bende bu bilgiler hic yok

Arkadaslar yks hazirlaniyorum ev icerisinde gorudugum saygi sifir zaten oda mahrumiyeti desek yerlerde odaya giren girene zaten ev oldugundanda supheliyim kardesimle babam pes atarken insan disi sesler ciakiyor duydukca kafami duvarla vura vura bayilmak istiyorum o derece yani neyse kutupahne bana baya yakin oreaya gitsem tek oturusta 8 10 saat calistirirlar mi bende bu bilgiler hic yok
Benim bildğim bir kaç kütüphane de 24 saat çalışabiliyorsun

Benim bildğim bir kaç kütüphane de 24 saat çalışabiliyorsun
peki hocam oraya gitsem oturdugum sandalyeelr felan nasil olur ona bakmak lazim ameliat oldum daha iyilesme surecindeyim kestane patlar valla yoksa ona gidip bakmak laizmda herkes iceri fanfiifon yapmaya giriyor dedi birisi dogrumudur bilmiyorum

Evdeki ortamdan ziyade Kütüphanenin şöyle bir iyi yani var ders çalışırken ulan dur bir instaya gireyim 5dk ara vereyim olayı olmuyor herkes çalışırken sende mecburi çalışıyorsun. Tek oturuşta hiç fark etmeden 4 saat çalıştığımı biliyorum. Kütüphanede 8 saat çalışmak çok daha kolay aslında zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsun

Evdeki ortamdan ziyade Kütüphanenin şöyle bir iyi yani var ders çalışırken ulan dur bir instaya gireyim 5dk ara vereyim olayı olmuyor herkes çalışırken sende mecburi çalışıyorsun. Tek oturuşta hiç fark etmeden 4 saat çalıştığımı biliyorum. Kütüphanede 8 saat çalışmak çok daha kolay aslında zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsun
hocam evde de calsiirm oyle, lakin oturma odasinda her gun farkli bir belgesel oynuyor. cildirasim geliyor kafalari yiyorum duydukca

yemeğini saklama kabına koy git rahatına bak arkdasta edinirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iyilestim dostum saolasin sadece uzun oturuslarda yara tahris oluyor doktor bol hava gorsun ve surekli kalk dolan dedi

bende laptop veya tablet yok ama nasil yapcaz onu, telefonla redmi kulakligi gotursem mobbing yermiyim
kitaptan çalışırsın

iyilestim dostum saolasin sadece uzun oturuslarda yara tahris oluyor doktor bol hava gorsun ve surekli kalk dolan dedi

bende laptop veya tablet yok ama nasil yapcaz onu, telefonla redmi kulakligi gotursem mobbing yermiyim
Yok ne mobbingi yicen ya herkes işinde gücünde kimse kimseyle ilgilenmiyor kütüphane ortamı bizde aslında iyi seviyede eşyalarını bırakıp çıkıp gidebiliyorsun kimse karışmıyor. Ben masada yer kaplıyor diye laptop yerine telefon kullanıyordum kablosuz kulaklıkta yok seyyar kablo gibi uzun kablolu kulaklık takiyordum.

Yok kimse kimse ile ilgilenmiyor benim de öyle bir işim olsa direkt kütüphaneye giderim

Yok ne mobbingi yicen ya herkes işinde gücünde kimse kimseyle ilgilenmiyor kütüphane ortamı bizde aslında iyi seviyede eşyalarını bırakıp çıkıp gidebiliyorsun kimse karışmıyor. Ben masada yer kaplıyor diye laptop yerine telefon kullanıyordum kablosuz kulaklıkta yok seyyar kablo gibi uzun kablolu kulaklık takiyordum.

kitaptan çalışırsın
aslinda masalarda priz varmi bilmiyorum yoksa gider gunluk kullanim icin bir laptop cekerim hemen yada tablette olur kardesimin tabletine cokerim

arkadas edinmek benim isim

aslinda masalarda priz varmi bilmiyorum yoksa gider gunluk kullanim icin bir laptop cekerim hemen yada tablette olur kardesimin tabletine cokerim

arkadas edinmek benim isim
İyi kütüphanelerde her masada var priz ama bazı kütüphanelerin içini tasarlayan elemanlar bunu akıl edemiyor 2-3 priz koyuyorlar priz olan masayı kapmak için ekstradan rekabet etmek gerekiyor. Benim gittiğim kulübe tarzı bir kütüphane vardı oda öyleydi prizli masa için bazen kütüphane kapanmadan önce masada kitap çanta falan birakiyordum sabah kimse kapmasin diye bazen uyanıklık yapıp hani şu camli kapaklar olur ya raylı onu Aralık bırakıp sabah erkenden gelip eşyaları diziyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,845
Üyeler
200,795
Son üye
apoyaboydangireyim

Geri