Aldım gitti hocam 2 Yıl Parfüm almam artıkPara böyle yenir![]()
Ben de emre geldi'den 4 tane 100ml almıştım. dinlendirmede daha. Dayanamadım bunları da aldım.Daha yeni 200ml versace eros aldım amazondanfarklılık olsun diye alınır mı dostlar ?
Cırt ya emre geldi hiç sevmedim çok imitasyon olduğu belliBen de emre geldi'den 4 tane 100ml almıştım. dinlendirmede daha. Dayanamadım bunları da aldım.
Narcotic olanı almıştım zamanında meyveli şekerli berbat bir parfümdü tuvalete koymustum oda parfumu olsun dıye
Ürünler geldi, Narcotic ilk sıkınca değil yaklaşık 15 dakika sonra kokusu mükemmel oluyor. Dark royal biraz ağır ve klasik bir koku gibi geldi ama muhtemelen onu mixlerim. Tam f/p ürünler ya.bunu şimdi dinlendiricezmi ben bilmiyor abi
Yayılımı ve kalıcılığı tahmini kaç saat sürüyor hocam koku tamamen kaybolunca buraya yazar mısınız?Ürünler geldi, Narcotic ilk sıkınca değil yaklaşık 15 dakika sonra kokusu mükemmel oluyor. Dark royal biraz ağır ve klasik bir koku gibi geldi ama muhtemelen onu mixlerim. Tam f/p ürünler ya.
Hocam bu fiyata çok kalıcı beklememek lazım. Ben de ufak vazelin kutuları var. Onların içine baya sıkıp bileğime ve boynuma sürüyorum daha kalıcı oluyor. Denemeni tavsiye ederim.Yayılımı ve kalıcılığı tahmini kaç saat sürüyor hocam koku tamamen kaybolunca buraya yazar mısınız?
Bende merak ettim o yüzden iki koluma da ikisini sıktım. 1 saat oldu kolumu yaklaştırınce kokusu geliyor yayılımı daha bitmemis.Yayılımı ve kalıcılığı tahmini kaç saat sürüyor hocam koku tamamen kaybolunca buraya yazar mısınız?