Bu B850 Anakart Mantıklı mı ?

Saçma fiyatlar ödüyorsunuz

Max b850m-k alıp geçsen bile Aorus elite ile arasında bir fark yaratmayacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nzxt n7 b850 wifi bak 8.999 tl onu al
Abi şunun tipine baksana Lego gibi
Nzxt ler güzel olabilir teknik olarak bir bilgim yok ama Sırf tipinden bile almam şunu
Dümdüz anakart kaliteli de hissetirmez bu yani

Nzxt ler güzel olabilir teknik olarak bir bilgim yok ama Sırf tipinden bile almam şunu
Ben de sırf tipinden bile alırım:D

Teknik detay guc sogutma lazimsa al geç bu paraya yok zaten 18 mosfet sogutmali anakart. Tip lazim degil sogutma teknik detay lazim degilse 4 bine b850mk asus al gec hocam

Gigabyte B850M Aorus Elite WIFI6E Ice AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart

Sizce bu anakart mantıklı mı ? Beyaz kule tipi ile 9600x için kullanacağım vrm yapısı iyi olan bunun fiyatında başka b850 wifi kartları var mıdır bildiğiniz.
MicroATX alacaksan 10300 TL bu kartın yerine, 6055 TL ,aynı VRM yapısına sahip,9600X için yeter.

Teknik detay guc sogutma lazimsa al geç bu paraya yok zaten 18 mosfet sogutmali anakart. Tip lazim degil sogutma teknik detay lazim degilse 4 bine b850mk asus al gec hocam
Hangisini öneriyorsunuz yani hocam

MSI PRO B650-A: 14 faz ile 1120A 80A SPS

1 kere anakart alıyor insan yıllarca kullanıyor. sadece kağıt üzerinden nzxt almanı tavsiye etmem. Msı gigabyte en son asus bakabilirsin.
Dediğiniz gibi bir daha değiştirmek istemem o yüzden iyi bir tercih yapmak istiyorum ileriye dönük cpu lar için de hem. B850 tercihim aslında hocam

Hangisini öneriyorsunuz yani hocam

Dediğiniz gibi bir daha değiştirmek istemem o yüzden iyi bir tercih yapmak istiyorum ileriye dönük cpu lar için de hem. B850 tercihim aslında hocam
Bu attığım anakartın içeriği dolu. pce5.0 yok tek eksisi bu ama az önce 222w cpu değer verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,822
Üyeler
200,793
Son üye
FearS0

Geri