🔥İndirim Xiaomi Ultrathin Magnetic Power Bank 5000 Mah 15w - 2.599 TL - Trendyol 🔥

dembe

80+
Reaksiyon skoru
198
Takip ettiğim bi ürün. Benim gördüğüm ve Akakçeye göre en düşük fiyat.

En ince 5000 mah powerbank. 6mm kalınlık 98 gram ağırlığında.

Satıcıyı takip et kuponu ile indirim oluyor

Ürün magsafe kablosuz şarj için. Kablosuz şarj destekli telefonlarda kullanabilirsiniz. Samsunglar için magsafe kılıf gerekir.

Alıp almamakta kararsızım ama fiyat çok iyi.

Link: https://ty.gl/y5sxt2t7197jy

Sadece turuncu renk için geçerli. Siyah ve gri rengi 2999 TL olduğu için kupon geçerli olmuyor.

Ekler

• 166148.webp
    166148.webp
    55.4 KB · Hit: 183
  • 166151.webp
    166151.webp
    60.4 KB · Hit: 181

Ürün magsafe kablosuz şarj için. Kablosuz şarj destekli telefonlarda kullanabilirsiniz. Samsunglar için magsafe kılıf gerekir.

Sadece turuncu renk için geçerli. Siyah ve gri rengi 2999 TL olduğu için kupon geçerli olmuyor.
iPhone da 15w desteği yok sadece 5w veriyor.
Ben 2700'e aeromag aldım.

iPhone da 15w desteği yok sadece 5w veriyor.
Ben 2700'e aeromag 3 aldım.

Doğrudur hocam takip ettiğim bi ürün. Samsung kullanıyorum Samsung s25 edge o yüzden takip ediyordum. Teknik olarak dediğiniz gibi iPhone'da daha düşük şarj hızı vardı şimdi hatırladım.

Doğrudur hocam takip ettiğim bi ürün. Samsung kullanıyorum Samsung s25 edge o yüzden takip ediyordum. Teknik olarak dediğiniz gibi iPhone'da daha düşük şarj hızı vardı şimdi hatırladım.
Bende ip Air için aldım :D.
Anneme de s25edge alacağım Eylül'de.
Nasıl onerir misin edgeyi?
Ana telefonum s24+ acaba onu anneme verip Z fold 7 mi alsam yd 45'e falan kararsız kaldım.
Annem a34 kullanıyor ama kasıyor artık.

5.000 mah çok az değilmi

Bende ip Air için aldım :D.
Anneme de s25edge alacağım Eylül'de.
Nasıl onerir misin edgeyi?
Ana telefonum s24+ acaba onu anneme verip Z fold 7 mi alsam yd 45'e falan kararsız kaldım.
Annem a34 kullanıyor ama kasıyor artık.
En başta batarya boyutu gıcık etmişti ama masabaşı çalıştığım için sorun olmadı. Aktix kullanıyorum ortalama 6 saat ekran sürem var. Her şey açık konum Bluetooth vs. Günü zor çıkarıyor.

Çok ince, çok hızlı, ekranı, ses kalitesi çok iyi. Sürekli fotoğraf çekiyorum o kısmından da çok memnunum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
memnun musunuz hocam powerbankten
Valla hiç kullanmadım desem yeridir.
1 kere doldur boşalt şarj etmedim daha.
Evden çıkmıyorum hiç neredeyse.
Tatile de Eylül'de gideceğiz.
Orada kullanırım.

Kablosuz çok ısınıyor bende başka marka denedimde hızlı veya yavaş farketmiyor özellikle yazın edilecek gibi değil şahsen. Minimal kablolu bişey olsa daha mantıklı gibi. Kablosuz teknolojisi hala yeterli değil bence.

Bu tip powerbanklere dikkat edin 5000 mAh yazmasına aldanmayın Spigen de 5000 mAh satıyor ama 3500 aslında

Önce sorun yaratıp sonra o sorunu çözecek aleti sana parayla satıyorlar.

Bu tip powerbanklere dikkat edin 5000 mAh yazmasına aldanmayın Spigen de 5000 mAh satıyor ama 3500 aslında
Hocam genelde bu böyledir. 10bin mah tam 10000 mah lık şarj yapmaz. 5000 de öyle. Bunun teknik açıklaması da vardı. Google'a yazınca çıkar. Ürünün olumsuz tarafı bu değil.

Isınma sorunu oluyor ki hepsinde oluyor. Fiyat normal powerbanklere göre pahalı. Tek avantajı hafif ve ince olması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önce sorun yaratıp sonra o sorunu çözecek aleti sana parayla satıyorlar.
Bu çok doğru hocam 😊

Geri