yani muhendislik icin belki biraz daha yuksek siralama ypasa iyi olurdu ancak hayali o yonde ise gitsin derim o alan ayri bir evren gibi cunku belki farkli dallar projeler uzerinde calisirListeyi bilmemde üniversiteler işsiz kalma garantili gibi duruyor
15 tane dışında tüm üniversiteleri kapatsınlar okuyan herkes iş sahibi olsunbirkaç seneye:
Alıntıyı görüntüle
valla böyle olsa belki sınava da daha iyi çalışırdık aslında ben bu kadar üni olduğu için fazla çalışmadım sınava illa bir yere giderim sonuçta diye15 tane dışında tüm üniversiteleri kapatsınlar okuyan herkes iş sahibi olsun
şehir açısından soruyorum genel olarak bandırma ile burdur arasındakiler üniler hemen hemen aynı seviye(fırat hariç) onları nasıl sıralarsınyani muhendislik icin belki biraz daha yuksek siralama ypasa iyi olurdu ancak hayali o yonde ise gitsin derim o alan ayri bir evren gibi cunku belki farkli dallar projeler uzerinde calisir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani bolum icin bu yorumum uni nasil egitimi nasil hic bilmiyorum
başa ve sona yazacaklar belli zaten ortadakileri nasıl sıralarım onun hakkında fikir istiyorumvalla böyle olsa belki sınava da daha iyi çalışırdık aslında ben bu kadar üni olduğu için fazla çalışmadım sınava illa bir yere giderim sonuçta diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şehir açısından soruyorum genel olarak bandırma ile burdur arasındakiler üniler hemen hemen aynı seviye(fırat hariç) onları nasıl sıralarsın
157k sıralaman var seçtiğin yerlerin çoğu gelmeyecek hatta hiçbiri 200k üstü de yazman lazım. Aşırı geriye atıyor kontenjan sayıları da çoğu bölümde azaldı zatensıralamam 157k bu sıralamayla nasıl olmuş,ekleyebileciğim daha iyi seçenek var mı hiç?
Alıntıyı görüntüle
Listenden bağımsız mühendislikte staj bulmak sıkıntı iş bulmak sıkıntı. Mezun olunca asgariden biraz fazlaya çalıştırıyorlar. Yani umarım istediğin gibi olursıralamam 157k bu sıralamayla nasıl olmuş,ekleyebileciğim daha iyi seçenek var mı hiç?
Alıntıyı görüntüle