Tercih Listem Nasıl ?

MahmutYL

80+
Reaksiyon skoru
37
sıralamam 157k bu sıralamayla nasıl olmuş,ekleyebileciğim daha iyi seçenek var mı hiç?

1786034273009.webp

Listeyi bilmemde üniversiteler işsiz kalma garantili gibi duruyor
yani muhendislik icin belki biraz daha yuksek siralama ypasa iyi olurdu ancak hayali o yonde ise gitsin derim o alan ayri bir evren gibi cunku belki farkli dallar projeler uzerinde calisir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani bolum icin bu yorumum uni nasil egitimi nasil hic bilmiyorum

15 tane dışında tüm üniversiteleri kapatsınlar okuyan herkes iş sahibi olsun
valla böyle olsa belki sınava da daha iyi çalışırdık aslında ben bu kadar üni olduğu için fazla çalışmadım sınava illa bir yere giderim sonuçta diye

yani muhendislik icin belki biraz daha yuksek siralama ypasa iyi olurdu ancak hayali o yonde ise gitsin derim o alan ayri bir evren gibi cunku belki farkli dallar projeler uzerinde calisir

yani bolum icin bu yorumum uni nasil egitimi nasil hic bilmiyorum
şehir açısından soruyorum genel olarak bandırma ile burdur arasındakiler üniler hemen hemen aynı seviye(fırat hariç) onları nasıl sıralarsın

valla böyle olsa belki sınava da daha iyi çalışırdık aslında ben bu kadar üni olduğu için fazla çalışmadım sınava illa bir yere giderim sonuçta diye

şehir açısından soruyorum genel olarak bandırma ile burdur arasındakiler üniler hemen hemen aynı seviye(fırat hariç) onları nasıl sıralarsın
başa ve sona yazacaklar belli zaten ortadakileri nasıl sıralarım onun hakkında fikir istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,173
Üyeler
200,860
Son üye
batuholly

Geri