🔥İndirim Asus Rog Swift Pg27aqwp-W 26.5 İnç Tandem 0.02 Ms 540 Hz OLED 51.799 TL

Aiko98

80+
Reaksiyon skoru
24
1786095346884.webp

TR piyasasının 10-13k altında fiyattan satılıyor. Bence bütçesi olan değerlendirebilir.
LİNK: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...hz-oled-gaming-dual-mode-monitor-1251328.html

monitör yeni nesil güzel de,o fiyata 2k 540 hz olacağına 4k 240 veya 360 hz olsaymış çok daha güzel olurmuş. hz den çok çözünürlüğe ihtiyacımız var bizim.görüntü kalitesi daha önemli oledlerde.

monitör yeni nesil güzel de,o fiyata 2k 540 hz olacağına 4k 240 veya 360 hz olsaymış çok daha güzel olurmuş. hz den çok çözünürlüğe ihtiyacımız var bizim.görüntü kalitesi daha önemli oledlerde.
İhtiyaçlara göre tabii ki değişir. Sıklıkla hayatı FPS oyunları ile geçen birine bu monitör çok iyi gider.
5080-5090 ve güzel bir işlemcisi olan biri için hem fps hemde hikayede oynarım ben diyen biri 4k 360hz OLED monitörleri beklemesi sanırım daha doğru olur.

178499.webp

Gigabyte tandem oled vardı dayanamadım çektim gelince onu satarım artık

Alıntıyı görüntüle
Asusun yeni 3 modlu monitörünü bekle. 4k 360hz, 2k 520hz ve 1080p 680hz sunuyor. Trueblack600 ve rgb şerit ile gelecek. Metin bozulması yok. 5.nesil qd oled
[/URL]

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam bende bu fiyattan değerlendirdim bu monitörü bence çok büyük fırsat. Kendi monitörümüde sattım 40bin lira gibi bir fiyata kadar düştü.
geldikten sonra iletişimde kalalım videodaki ayarları kullanmayı düşünüyorum
ayrıca şimdiden görev çubuğunu ve masaüstü simgelerini yok edin ve alışmaya başlayın buna :D ve mutlaka firmware güncellemesini gerekli armoury crate ve asusun monitör uygulamasını indirin. https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-swift-oled-pg27aqwp-w/helpdesk_download/

Bu paraya 4K al hocam ilerde keske 4k alsaydım dersin
4k oledler gerçekten muazzam. msi ve asus markalarının 3 modlu monitörleri Türkiye'ye gelip çoğalıp fiyatları oturduğunda bunu satıp 6-7 ay sonra veya belki 1 yıl sonra bu monitörü satıp geçebilirim. Bilemiyorum ne zaman çıkacaklar ne kadar olacaklar ve Türkiye'ye gelecekler ama bekleyip görelim.

Bu monitor 720pde 720Hz veren degil mi? 2026 yilinda 720p modu yuksek tazeleme hizi diye pazarlamalari absurt kaciyor. 1990li yillar olsaydi degisirdi: o zamanlar 3D hizlandiricilar nedenli CRTde yuksek cozunurlukte alamadigimiz fpsyi 720p gibi cozunurluklere dusurerek alirdik. Ama piyasadaki rtx 5060, 9060lar bile en azindan 1080pde 30fps ve ustunu saglayacak gucte.

Firmalarin bu pazarlama hilelerine kanmadan secim yapmak lazim.

Ayrica 27" ve gercekte 2K cozunuruluklu monitor icin bu fiyata ragmen pahali geldi. Alanlara hayirli olsun

Geri