darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 1,121
Bana stand değil de EasySMX D10 gibi hem alıcıyı takacağım hem de kullanmadığım zaman şarj olsun diye takmam için dock lazım ya. Yoksa masada veya çekmecede tutarım dert değil. D10 şarj standına alışınca tüm gamepadlerden onu bekliyorsun.Ben de bunu anlamıyorum. Yurtdışında bunları bundle olarak satıyolar. Bu cihazın videolarında da ekstra 2 dpad ekstra arka makro tuşları vs vardı. Standlı bundle yapsalar onu alırdım ben de. Hem Dualsense hem de bu kol için 3D printer'dan çıkma bir tane stand aldım bu yüzden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu an hem Xbox hem K70 denedim, ikisi de benzer ağırlıkta gibi geldi. Ama K70, Xbox elite gamepadi gibi çok tuş var. Biraz eline oturması garip gelebilir. Tek şikayetim ortasındaki start, select gibi tuşların konumu, diğer kullandığım gamepadlere göre çok anormal geldi.Kp70 kullanan arkadaşlar kol ağır mı? Xbox koluna göre şekli-tutuşu nasıldır daha mı küçük daha mı büyük?
Kp70de çok fazla donanım var ama ağırlıktan çekindim biraz herhalde ağır geliyodur ele 1-2 saat kullanımdan sonra.
@darktower @meyvesuyu
EasySMX D10 ve Xbox 9. Nesil üst tuşlarına falan basmak biraz zordu, bu gayet akıyor. EasySMX D10'daki mekanik X, Y, A, B benziyor neredeyse her tuşun hissiyat mekanik gibi ve rahat. Oyuna göre mod ayarlamak da o rahatlığı artırıyor. Yarış oyunu falan oynuyorsanı varsayılan modu ile araç sürmek daha rahat geldi.
Ha bir de arkasındaki tırtıklı yerleri sevmeyen bir arkadaş aklıma geldi. Bunun arkası hiç de tırtıklı gibi hissettirmiyor, garip bir yüzeyi var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elindekiler varken açıkçası KP40 bile gereksiz harcama, KP70 yükseltme yapmak mantıklı, taksit falan aklına yatıyorsa düşün.Bütçemi şuan aşıyor hocam ya kp40. bide elimde 8bitdo ultimate 2c ve secuzi lıg diye bı gamepad var. kp20 alırsam pişman edecek bişey ise hiç almayayım.
KP70 şu ana kadar Forza Horizon 6, ucundan AC Black Flag Resynced (ne boktan bir kelime nasıl yazılıyor anlamıyorum), Anomaly President'de denedim.
Forza için yarış modunu seçtim, tetiklere hafif ağırlık hissi gibi bir şey oluşuyor. Yani gaza bastığını hissettiriyor. Ama titreşim diğer Xbox 9. Nesil ve EasySMX D10 göre biraz az geldi, gerçi daha ideal de olabilir. Diğerleri dümdüz titreşim veriyor gibi. Standart modda da titreşim bayağı veriyor, galiba moda göre değişiyor. Detaylı ayar da yapabiliyorsunuz.
AC ve Anomaly Standart denedim ama action var onu da deneyeceğim sonra. Bu arada arka ve üstünde RB, LB yakınındaki tuşlara basması kolay. Ama varsayılan yerlerini beğenmedim, onları da değiştirebiliyorsunuz. AI tuşunu anlamadım, varsa forumda anlayan rehber videosu çekerse güzel izlenir belirteyim.
Son düzenleme: