🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Ben de bunu anlamıyorum. Yurtdışında bunları bundle olarak satıyolar. Bu cihazın videolarında da ekstra 2 dpad ekstra arka makro tuşları vs vardı. Standlı bundle yapsalar onu alırdım ben de. Hem Dualsense hem de bu kol için 3D printer'dan çıkma bir tane stand aldım bu yüzden.
Bana stand değil de EasySMX D10 gibi hem alıcıyı takacağım hem de kullanmadığım zaman şarj olsun diye takmam için dock lazım ya. Yoksa masada veya çekmecede tutarım dert değil. D10 şarj standına alışınca tüm gamepadlerden onu bekliyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kp70 kullanan arkadaşlar kol ağır mı? Xbox koluna göre şekli-tutuşu nasıldır daha mı küçük daha mı büyük?

Kp70de çok fazla donanım var ama ağırlıktan çekindim biraz herhalde ağır geliyodur ele 1-2 saat kullanımdan sonra.

@darktower @meyvesuyu
Şu an hem Xbox hem K70 denedim, ikisi de benzer ağırlıkta gibi geldi. Ama K70, Xbox elite gamepadi gibi çok tuş var. Biraz eline oturması garip gelebilir. Tek şikayetim ortasındaki start, select gibi tuşların konumu, diğer kullandığım gamepadlere göre çok anormal geldi.

EasySMX D10 ve Xbox 9. Nesil üst tuşlarına falan basmak biraz zordu, bu gayet akıyor. EasySMX D10'daki mekanik X, Y, A, B benziyor neredeyse her tuşun hissiyat mekanik gibi ve rahat. Oyuna göre mod ayarlamak da o rahatlığı artırıyor. Yarış oyunu falan oynuyorsanı varsayılan modu ile araç sürmek daha rahat geldi.

Ha bir de arkasındaki tırtıklı yerleri sevmeyen bir arkadaş aklıma geldi. Bunun arkası hiç de tırtıklı gibi hissettirmiyor, garip bir yüzeyi var.

1786061541700.webp

Bütçemi şuan aşıyor hocam ya kp40. bide elimde 8bitdo ultimate 2c ve secuzi lıg diye bı gamepad var. kp20 alırsam pişman edecek bişey ise hiç almayayım.
Elindekiler varken açıkçası KP40 bile gereksiz harcama, KP70 yükseltme yapmak mantıklı, taksit falan aklına yatıyorsa düşün.

KP70 şu ana kadar Forza Horizon 6, ucundan AC Black Flag Resynced (ne boktan bir kelime nasıl yazılıyor anlamıyorum), Anomaly President'de denedim.

Forza için yarış modunu seçtim, tetiklere hafif ağırlık hissi gibi bir şey oluşuyor. Yani gaza bastığını hissettiriyor. Ama titreşim diğer Xbox 9. Nesil ve EasySMX D10 göre biraz az geldi, gerçi daha ideal de olabilir. Diğerleri dümdüz titreşim veriyor gibi. Standart modda da titreşim bayağı veriyor, galiba moda göre değişiyor. Detaylı ayar da yapabiliyorsunuz.

AC ve Anomaly Standart denedim ama action var onu da deneyeceğim sonra. Bu arada arka ve üstünde RB, LB yakınındaki tuşlara basması kolay. Ama varsayılan yerlerini beğenmedim, onları da değiştirebiliyorsunuz. AI tuşunu anlamadım, varsa forumda anlayan rehber videosu çekerse güzel izlenir belirteyim.

2026-08-07_03-08.webp

Son düzenleme:
Kp20 geldi bugün gayet keyifli gamepad biraz alışmam lazım sadece çok fazla ps5 controller oynadım çünkü xbox dizilişi biraz garip :)

adaptive trigger için alınır mı ki ondan bi alasım var ama büyük bir olay mı emin olamadım xbox var yetiyor yani değişmeye gerek var mı acaba

Dongle da gecikme vs falan var mı hocam, bir sorun yaşadın mı veya test edebildin mi ?
Dongle ile bağlandım hikayeli oyunda gecikme yok fakat fps felan oynarsan type c ile bağlarsın

Fps denemedim ama rekabetçi de gecikme şansı var evet

adaptive trigger için alınır mı ki ondan bi alasım var ama büyük bir olay mı emin olamadım xbox var yetiyor yani değişmeye gerek var mı acaba
Eğlenceli bir özellik olsa da Dual Sense seviyesinde değil yabancı ve yerli yorumlardan anladığım (bir-iki defa niyetlendim DS almaya sırf tetik özelliği için ama pek sevdiğim bir kontrolcü olmadığı için almadım). Desteklediği oyunlarda (sayısı çok fazla değil), daha doğal ve sürükleyici hissettiriyor. Herhangi bir oyunda kendiniz aktif ettiğinizde ise keyifli olmasına rağmen ince ayar yapılması gerekiyor. Örnek olarak keleş ile kullanmak için profil oluşturdunuz ama pompalı tüfeğe geçiş yaptınız, tetik taramalıymış gibi sıkmaya devam ediyor. Sürüş ağırlıklı oyunlarda kusurları daha az fark ediliyor.

Ayarını tutturunca çok keyifli bir özellik, taramalı ile katliam yapmaya sürükleyebiliyor insanı, tehlikeli. Diğer hoşuma giden bir özellik ise tetikleri kazık gibi sertleştirebilmek, BMC kamyon sürer gibi ağır araç kullanmak eğleceli oldu benim için.

Anlık heves değilse almaya değer ama bir hafta sonra sıkılıp bırakılacaksa değmez. En iyisini istiyorum deniyorsa DS ya da ona daha yakın olan Apex 5 alınmalı. Genel kanı sadece Adaptive Trigger özelinde KP70 en zayıf olan içlerinde ama diğer özellikleri ve kalitesi ile diğer iki kontrolcüden daha üstün bir ürün.

Kp20 geldi bugün gayet keyifli gamepad biraz alışmam lazım sadece çok fazla ps5 controller oynadım çünkü xbox dizilişi biraz garip :)
Hocam bir şey sormak istiyorum. Gamepadin jiroskopunu denediniz mi? Jiroskopu oyunda yada jiroskop test sitesinde test ettiniz mi? Jiroskop verisi gidiyor mu, algılanıyor mu?
Yoksa sadee uygualamda motionsensor mapping kısmında joystick hareketi olarak ayarlandığınızda mı görebiliyorsunuz jiroskopun çalıştığını.
Çünkü bende öyle, jiroskop algılanmıyor test sitelerinde yada oyunlarda.

Hocam bir şey sormak istiyorum. Gamepadin jiroskopunu denediniz mi? Jiroskopu oyunda yada jiroskop test sitesinde test ettiniz mi? Jiroskop verisi gidiyor mu, algılanıyor mu?
Yoksa sadee uygualamda motionsensor mapping kısmında joystick hareketi olarak ayarlandığınızda mı görebiliyorsunuz jiroskopun çalıştığını.
Çünkü bende öyle, jiroskop algılanmıyor test sitelerinde yada oyunlarda.
Jiroskopu denemedim yalan olmasın verinin gidip gitmediğini bilmiyorum günlük kullanım için aldığım içinde ayrıntıya bakmıyorum

Benim KP20 de dün geldi. Bugün FC 26'da 4-5 maçta test ettim. Herhangi bir stick gecikmesi olduğunu hissetmedim. Daha önce kullandığım Dualsense, Easymx ve KP40 ile benzer gecikme olduğunu söyleyebilirim. Malzeme kalitesi KP40 ile aynı. Sadece fotoğraflarda görünen farklar ve donanımsal farklar var. KP20'de alınır diye düşünüyorum.

İkisini de max aldım gıcırdama, ses veya takılma yok. Yuvarlak çizdim, her yöne olacak şekilde aşağı, yukarı, sol, sağ, çaprazlara hareket ettirdim hayır. Sert olduğundan sadece hissi değişiyor. Gıcırtı ve ses yok.

EasySMX D10 da almıştım önceden, onun da kutusu küçüktü. Kutu minimal olsun sorun yok. İçindeki parçaları koydukları poşetler kötüydü, bir de insan bu fiyatta yedek bir dpad falan bekliyor en azından ya. Bir tane yedek bir tane de altıgen olmayan. Dock falan ayrıca satılıyormuş galiba, umarım incehesap getirir. Hatta soracağım, alıcıyı kasaya takmayı pek sevmiyorum.
Bir sorun çıkmamasına sevindim hocam. Büyük ihtimalle bu kronik bir problem değil.

Kp70 kullanan arkadaşlar kol ağır mı? Xbox koluna göre şekli-tutuşu nasıldır daha mı küçük daha mı büyük?

Kp70de çok fazla donanım var ama ağırlıktan çekindim biraz herhalde ağır geliyodur ele 1-2 saat kullanımdan sonra.

@darktower @meyvesuyu
Daha önce Xbox kolu kullanmadığım için onunla kıyaslayamam. Ancak tutuşu ve ergonomisi gayet başarılı. Ağırlığı da bana fazla gelmedi; belki ilk gamepadim olduğu için öyle hissetmiş olabilirim. Orta büyüklükte ellere sahip olanlar için bence oldukça uygun bir kol.

Geri